Günü gününe yaşadığınız her olayı kilitli gunluk defterlerine yazabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey sitemizden defter siparişi oluşturmak. Bu sipariş ile beraber gün gün anılarınızı ve yaşadıklarınızı yazmaya başlayabilirsiniz. Defterlerimiz kaliteli bir şekilde ciltlenmiş olup uzun süre saklamaya oldukça müsaittir. Hiçbir zarar görmeden yıllarca not aldığınız yazıları saklayabilirsiniz. Hem de ne demişler “Söz uçar yazı kalır. “Siz de bu nedenle bütün düşüncelerinizi saklamak için yazıya aktarabilirsiniz.

Kilitli Günlük Defteri Almak
Yazı yazmak çoğu insanı rahatlatmaktadır. Ancak bunu çok kolay bir şekilde yapamayız. Yazılarımızın birileri tarafından görüleceği ya da okunacağı endişesiyle bütün duygularımızı yazıya çok kolay aktarmamız mümkün değildir. Işte bunun için tasarlanmış olan kilitli gunlukeri sitemizden satın alabilirsiniz. Özel kilitli sistemi ile açılma ihtimali olmayan bu defterlere istediğiniz her şeyi özgürce yazabilirsiniz.  Böylece birinin eline geçse bile açma ihtimali olmadığı için bilgilerinizden başkasının haberi olur mu korkunuz olmaz.  Çünkü anahtarı sizde olan bu defteri yalnızca siz açabilirsiniz. 

Bu güvenlik sistemi sayesinde bütün duygularınızı hislerinizi istediğiniz gibi bu defterlere dökebilirsiniz. Bu hislerini sınırsız paylaşma hissi psikolojinize çok iyi gelecek ve rahatlayacaksınız.  Kilitli günlük defteri düzenli kullanımına teşvik etmek için defterinize bir isim koyabilir onunla tıpkı bir arkadaş gibi dertleşebilirsiniz. Ayrıca bu arkadaşınızın sizin her derdinizi sınırsız bir şekilde dinleyebileceğini ve sonsuza kadar sır olarak saklayacağını da unutmayın. Bu sır kutuları size en yakın arkadaşınızdan bile daha iyi arkadaş olacak. Beni yargılar mı diye düşünmeden her şeyi istediğiniz gibi yazacaksınız.

Düzenli Günlük Tutma Farkındalığı
Düzenli günlük tutmak oldukça faydalıdır. Hem yazı yazmanızı geliştirir hem de sözcük kelime haznenizi genişletir. Ayrıca düzenli yazı yazmak cümle kurma kapasitenizi de arttırır. Bunun yanında yazdığınız gün gün olayları ileride hatırlamak istediğinizde direkt açıp okuma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yazdığınız yazıları ilerleyen yıllarda okuduğunuzda anlık olarak geçmişe dönüşler yaşayarak bazen duygusal bazen hüzünlü anlar yaşayabilirsiniz. Bu günlükleri gelecekte sevdiklerinizle paylaşmak için de saklayabilirsiniz. Burada yazma amacınız tamamen sizin inisiyatifinizde bulunuyor. Ama bahsettiğimiz gibi kilitli gunluk tutmanın birçok nedeni ve amacı olabilir. Sizlere tek önerimiz geç kalmadan günlük tutmaya anılarınızı kayıt altına almaya başlamanız. Kilidi tamamen size ait olan bu kişiselleşen eşyanıza istediğiniz her yerde ve her zaman anılarınızı, yaşadıklarınızı yazabilirsiniz. 

Defterlerimizin Birinci Sınıf Kalitesi
Defterlerimizin hamurundan basımına kadar her an kontrol ediyoruz. Hamur kalitelerimizin seçimine önem veriyoruz. Malzemeden kaçmadan en kaliteli ürünleri sizin huzurunuzda satışa çıkarıyoruz. Birinci sınıf malzemelerden seçtiğimiz kilitli günlük defterleri diğer defterlere oranla en kaliteli malzemeleri içermektedir.  Defterlerimizin dış kapaklarını sert ve ciltlenmiş bir biçimde üretiyoruz dış kapağının güçlü ve sert olmasına özen gösteriyoruz.  Anahtar ve kilidin de kolay açılır olmamasına dikkat ediyor kaliteli olanlarını seçiyoruz. 

Defterlerimizin Çeşitleri ve Renkleri
Defterlerimizi farklı şekil ve renklerde üretmekteyiz. Stok durumuna göre istediğiniz kilitli günlük defterini seçebilirsiniz. Üretilen farklı renk ve şekiller arasından sevdiklerinizi ve hoşunuza gideni seçerek sipariş oluşturabilirsiniz.  Anılarınızı yazmak için daha fazla geç kalmayın.

Editör: Haber Merkezi