Taraklı Park Lokantasında onuruna verilen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Abdullah Kurt, “Taraklı’da kısa zamanda çok güzel işler başlattık. İnşallah başlattığımız işler tamamlanacaktır. Taraklı gibi bir yerde görev yapmak benim için onur verici. Sizlerden ayrılmak benim için gerçekten zor olacak” dedi.
Taraklı’da görev yaptığı süre içinde kendini memleketinde gibi hissettiğini, Taraklı halkının, ilçedeki resmi ve özel kurum yöneticilerinin, siyasi parti başkanlarının saygılı ve taşın altına elini koyan kişilikler tanıştığını ifade ederek sözlerini sürdüren Kurt, 'Benim gibi her kaymakamın Taraklı’ya  gelmesini, Taraklı’nın doğal güzelliklerini yaşayarak ilçeyi, halkını tanımasını isterim. Bu güzellikleri ve dostlukları unutmayacağım' diye konuştu.
Kaymakam Abdullah Kurt “Taraklı doğal güzellikleriyle gerçekten büyük zenginliklere sahip. Bu zenginliklerin değerlendirilmesi, potansiyellerin el birliği ile harekete geçirilmesiyle ben ilçemizin geleceğinin açık olduğuna inanıyorum. Bu konuda Belediyeye ve siyasilere de önemli görevler düşüyor. Ben Taraklı’da kaldığım sürece kendisiyle çalışmaktan onur duyduğum Belediye Başkanı Sayın İbrahim Pilavcı’ya ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Taraklı sizlerle birlikte güzel başarılara imza atacağına inanıyorum. Bana bu şirin ilçede çok güzel bir ev sahipliği yaptığınız için sizlere ve değerli halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi
Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı da, “Sayın kaymakamımızla çok iyi ilişkiler içerisinde olduk uyum içerisinde kısa süre de olsa ilçemiz ve halkımız için çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Ona yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Pilavcı “Belediye Meclisimiz almış olduğu karar ile ilçemizde görev yapan kaymakamlara hemşerilik beratı vermeyi uygun karar almıştır” diyerek Kaymakam Kurt’a hemşerilik beratı takdim etti.
Veda yemeğinde Kaymakamlık personeli tarafından Kaymakam Abdullah Kurt’a Taraklı tablosu ve hediye verildi.
Taraklıspor Kuübü Başkanı Yavuz Özkul ve Antrenör Turgay Özen Kaymakam Abdullah Kurt'a Taraklıspor logolu duvar saati ve Taraklıspor forması hediye etti.
Taraklı Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz ’de tüm muhtarlar adına Kaymakam Kurt’a plaket verdi.
Kaymakam Kurt yemeğin sonunda herkesle tek tek vedalaşarak helalleşti

Editör: Haber Merkezi