Kamp ve Karavancılar Derneği Başkanı Ebru Yetim, “İnşallah Sakarya önümüzdeki süreçte de kamp ve karavancıların adresi olmaya devam edecek” dedi

Büyükşehir Belediyesi ile Kamp ve Karavancılar Derneği iş birliğiyle 2. Sapanca Kırkpınar Kamp ve Karavan Festivali düzenlendi. 26-28 Nisan tarihleri arasında Sapanca kenarında gerçekleşen etkinliğe farklı şehirlerden kamp ve karavancılar katıldı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından festivale katılanlar Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı ve Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’ni ziyaret etti.  Kamp ve Karavancılar yaptıkları minik gezinin ardından etkinlik alanında keyifli vakitler geçirdi.

HERKESİN AKLINDA SAKARYA
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kamp ve Karavancılar Derneği Başkanı Ebru Yetim, “Kamp ve Karavancılarımız için gerçekleştirmiş olduğumuz 3 günlük bir proje bu. Sakarya’da 3. Sapanca’da 2. etkinliğimiz. Sakaryamız doğal güzellikleri ile çok tercih edilen bir yer. Zaten kendimiz bazı etkinlikleri burada düzenliyorduk. Bu 3. etkinliğimizde Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile katılımı çok güzel ve diğer ikisinden daha hoş bir etkinlik düzenledik. Böyle kurumların bir araya gelmesiyle yapılan işin rengi daha büyük oluyor. Amacımız sesimizi duyurmaktı. Vatandaşlarımız bunu çok seviyor. Bir yere gittiğimizde güvenli olsun, ihtiyaçlarımızı rahatça giderelim ve huzurlu olalım dedik. Bunun da adresi Sakarya’dan geçiyor. Sakarya denilince de herkesin aklına karavancılar gelmeli ve inşallah Sakarya önümüzdeki süreçte de kamp ve karavancıların adresi olmaya devam edecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi