Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve belediye meclis üyeleri Kızılay’ın Ferizli Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi’nde düzenlendiği kan bağışı noktasına gelip kan bağışında bulundu. Başkan Gündoğdu, “Kan bağışında bulunarak hayatların kurtulmasına vesile olmalıyız. Biz iyilik yapmayı seven, sıkıntı anında birbiriyle bütünleşen, birbirinin ihtiyacını gideren bir milletiz. Bizler toplum olarak, bağları kuvvetli bir yapıya sahibiz. Bir cana bir umut olabilirsek ne mutlu bizlere. Bu vesileyle Kızılay’da gece gündüz demeden çalışan, bu işe gönül veren arkadaşlarımıza emekleri için şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Türk Kızılay Ferizli Şube Başkanı Şeref Boztaş ise verilen destekten ötürü memnuniyetini dile getirerek, “Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu şahsında Ferizlililere bu zor süreçte 'Sensiz olmaz' deyip kan bağış kampanyamıza vermiş oldukları destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Gündoğdu, “Sensiz Olmaz Ferizli” etkinliğini hazırlayan Kızılay çalışanlarına, kan vererek etkinliğe destek olan kurum müdürlerine, personellere ve vatandaşlara teşekkür etti. Kan bağışında bulunmaları için vatandaşları kan bağışı noktalarına davet etti.

Editör: Haber Merkezi