Sevdiklerinizle birlikte nikah, kına veya düğün gibi organizasyonlarınızda bir araya geldiğinizde hem siz hem de karşınızda davet ettiğiniz sevdikleriniz mutluluğunuzu paylaşırlar. Hal böyle olunca da onların sizlere özel yaptığınız organizasyonda bir teşekkür maiyetinde bulunmak adına, onlarla beraber geçirdiğiniz birkaç saatlik mutluluğunuzu paylaşırken, organizasyon sona erme sırasında hediye verebilirsiniz. Günümüzün en büyük adetlerinden biri olarak değerlendirilen bu tarz hediyelikler, genelde kınalarda veya nikah sonrasında dağıtılır. Buna göre özel hediyelik şekerler dışında da uzun süre kullanabilecekleri lavanta keseleri gibi seçenekler de bulunmaktadır. Ekstra kullanım avantajı sağlayan lavanta keseleri, organizasyonlar içerisinde istediğiniz renklere özel veya boyutlarda dilediğiniz şekilde hazırlatabilirsiniz.

En mutlu anlarınızda, mutluluğunuzu paylaşmak adına sevdiklerinizle beraber zaman geçirmek istersiniz. Hal böyle olunca da onların sizin mutluluğunuzu paylaşmak istediği vakitlerde kaliteli ürünlerle onlara hediyede bulunmak, anı ölümsüzleştirmek ya da gelecekte hatırlamak adına ilgili anlara özel hediyeler bırakmak istersiniz. İşte böyle zamanlarda nişan hediyeliği olarak nişan sonrasında sevdiğiniz insanlara tören bitimi hediyelik lavanta keseleri dağıtabilir, üzerinde özel tarihin, isimlerin geçtiği şekilde de ürünler yaptırabilirsiniz. Son derece şık ve oldukça ilgi çekici lavanta keseleri, evlerde sıkça kullanılır.

Bebek ve çocukların çeşitli etkinlikleri olarak doğum günlerinden tutun da sünnet, mevlüt zamanlarına kadar değerlendirebileceğiniz birçok etkinlik, organizasyonlar için lavanta keseleri özel olarak yapılabilir. Günün anlam ve önemine göre renk seçimleri yapabilir, istediğiniz renk ve süsleme özellikleriyle beraber kurutulmuş lavanta çiçeğinin kese içerisine konularak hoş bir koku saçtığı keseleri sevdiklerinize hediye olarak organizasyon bitiminde dağıtırsınız. Nikah hediyelikleri arasında da değerlendireceğiniz beyaz, gümüş veya kırmızı gibi renk seçeneklerinde nikahınıza ya da aklınızda özel bir anlam taşıyan renge göre seçimler yapmak mümkündür.

Nikah, evlilik törenleri ya da benzeri büyük organizasyonlarda insanların bir araya gelmesiyle beraber en iyi etkinlik hediyesi olarak sıkça gördüğümüz nikah şekerleri dışında bir de lavanta keseleri bulunur. Evlerde kokusu sayesinde birçok faydası olan lavanta keseleri, insanların migren, baş ağrısı ya da benzeri tamamen anlık ağrılarında ortamın kokusuna göre rahatlatıcı etki yarattığı bilinir. Uzun süreli koku formunu koruması sayesinde evlerde uzun süreli saklanabilir özelliği olan lavanta keselerini yaptırarak, anı olarak hediye şeklinde dağıtabilirsiniz.

Siz de süsleme seçimleriniz arasında nikah şekerleri ürünlerinin yerine tercih edebileceğiniz lavanta keseleriyle birlikte, en ince ayrıntısına kadar yapılacak tasarımlarda seçimler yapabilir, renk seçebilir, magnet taktırarak dolaplarda da asılı durarak oda kokusunu değiştirecek şekilde kullanıma elverişli hale getirtebilirsiniz. Kına hediyelikleri konusunda da kullanılan, ufak paketlerde kına ile birlikte lavanta keselerinin de jüt çuval kumaşlardan yapılarak ufak ürünler halinde sunulduğu bilinir. Önemli avantajlarından biri olarak fiyat – performans olarak da kesenize oldukça katkı sağlayacak olan bu çözümler ile sevdiklerinizin davetlerinize gelişiyle beraber onların evlerini harika kokulara ulaştırabilirsiniz.

Alışveriş için uygun olduğunu düşündüğümüz alternatif : https://www.nadirhediye.com/cok-amacli-bebek-lavanta-kesesi

Editör: Haber Merkezi