ÜÇ SEANS 
Agora Alışveriş Merkezi, kadın ziyaretçilerine farklı bir deneyim sunmak için oluşturduğu ahşap yakma atölyesi ile kadınların keyifli zaman geçirmesini sağladı. Adapazarı Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri eşliğinde yapılan etkinlik üç seans şeklinde gerçekleşti. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe eşleri ile beraber de katılan kadınlar da oldu. 30 Ocak Çarşamba günü 14.00-17.00 saatleri arasında -1 kat etkinlik alanında devam eden etkinlikte farklı çalışmalar yer aldı. Kadınlar hayal güçlerini kullanarak ahşap üzerine çizdikleri hayvan figürleri, Kız Kulesi, portre, deniz, gemi gibi desenleri havya yardımı ile yakarak çalışmalarını ortaya çıkardılar.

KADINLARA YÖNELİK ATÖLYELER
Agora Alışveriş Merkezi;  hayal gücünü, yaratıcılığını ve el becerilerini ortaya çıkarmak isteyen kadınlar için ücretsiz atölye çalışmalarına devam ediyor. Adapazarı Belediyesi iş birliği ile devam edecek atölyeler kadınlar tarafından çok beğenilecek.13 Şubat Çarşamba günü “Örme File Atölyesi’nde kadınlar kendilerine rengarenk fileler örecekler. Son dönemlerde özellikle kadınlar tarafından dikkat çeken geri dönüşüm konusunda da yine 27 Şubat Çarşamba günü “Geri Dönüşüm Sepet Yapımı” atölyesinde kadınlar geri dönüşüm malzemelerini kullanarak ortaya evlerinde kullanabilecekleri sepetler çıkartacaklar. Kadınlar gününün yaklaşmasıyla kadınları mutlu etmek için oluşturulacak “Etamin Broş-Kolye Yapımı” atölyesinde kadınlar kendi takılarını tasarlarken 13 Mart Çarşamba günü “Etamin Elek Yapımı” ile evlerine birbirinden güzel elek dekorları oluşturabilecekler.

Agora Alışveriş Merkezi -1 kat etkinlik alanında ücretsiz olarak gerçekleşecek ve kontenjanla sınırlı atölye çalışmalarına tüm kadınlar davetlidir.

Editör: Haber Merkezi