Sakarya İHH Yönetim Kurulu üyeleri, 2019 Kurban çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam ediyor. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve BELPAŞ Genel Müdürü Osman Çelik’i ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri gördükleri ilgiden son derece memnun ayrıldı. 

İHTİYAÇ SAHİPLERİ
Sakarya İHH Başkanı Engin Sezer; “İHH, 27 yılın verdiği tecrübe ile kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için ‘İyilikte Payınız Olsun’ sloganıyla Türkiye dahil dünyanın 90 ülke ve bölgesine yola çıkacak. İHH İnsani Yardım Vakfı bu yılki Kurban organizasyonunu “İyilikte Payınız Olsun” sloganıyla yurt içindeki Kurban çalışmaları ile birlikte 90 ülke ve bölgede gerçekleştirerek ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyor.”

MİLYONLARA ULAŞIYOR
Bir grup hayırseverin 1993’te el ele vermesiyle Türkiye’de ilk defa kurban projesini gerçekleştiren İHH, 27 yıldır gerçekleştirdiği kurban çalışmalarında her yıl onlarca ülkeyi ziyaret ederek milyonlarca insana yardım ulaştırıyor. Çeyrek asrı aşan bir süredir Kurban organizasyonu gerçekleştiren İHH’nın bu bayram belirlemiş olduğu kurban bedeli yurt içinde ve yurt dışında tek fiyat olarak 850 TL.

MAKBUZ KARŞILIĞI
Sezer şöyle devam etti; “Vekâlet yoluyla kurbanlarını İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverler, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasından dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Kampanya kapsamında geçen yıl toplamda 56 bin 931 hisseyi 2 milyondan fazla muhtaca ulaştıran İHH, bu yıl bu rakamın üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Hayırseverlerimiz bağışlarını banka internet yoluyla ya da Orhan Camii yanındaki Sakarya İHH Bağış Kabul Merkezine gelerek makbuz karşılığı yapabilir.”

KIYMETLİ ÇALIŞMALAR
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “İHH’nın çalışmalarını memnuniyetle izliyoruz. Üzerimize düşen görevlerde her zaman yanınızda olacağız. Şehrimizde olsun, yurt içi ya da yurt dışı olsun tüm çalışmalarınız çok kıymetli” dedi. BELPAŞ Genel Müdürü Osman Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar dilerken, İHH’nın yurt içi ve yurt dışı çalışmalarında destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi