Günübirlik turlar gezmek için çok fazla zaman ayıramayanların adeta imdadına yetişiyor. Çünkü bu sayede tek bir gün bile olsa keyifli bir gezi yapabiliyorlar. Bu noktada günübirlik olarak nerelere gidilebileceği konusunda bilgi almak isteyebilirsiniz. Hemen aktaralım!

  • Abant Gölü

Zamanının büyük bölümünü yolda geçirmek istemeyenler ve doğa ile baş başa kalmak isteyenler için harika bir seçenek olan Abant Gölü, İstanbul'dan düzenlenen turlarda en çok tercih edilen lokasyonlardan biri oluyor. Muhteşem manzaralar eşliğinde harika bir şekilde zaman geçirmenizi sağlayacak olan Abant Gölü Ve Tabiat Parkı tüm stresinizden arınmanız için iyi bir seçenektir.

  • Eskişehir

Eğer daha önce hiç Eskişehir'e gitmediyseniz ve günübirlik tura katılmayı düşünüyorsanız en doğru zaman dilimindesiniz demektir. Eskişehir tarihi yerlere ya da doğal güzellikleri bakımından mutlaka görülmesi gereken en güzide kentlerimizden biri olma özelliği taşıyor. İstanbul'dan özel araçla 3- 4 saatte bu kente ulaşmak mümkün olabiliyor. Dolayısıyla iki şehir arasındaki mesafenin sandığınız kadar uzun olmadığını da aktaralım.

  • Edirne

Oldukça güçlü bir seçenek! Edirne bir defa gidenlerin bir daha asla unutamadığı güzellikte şehirlerden biridir. Gezilebilecek o kadar fazla sayıda yer var ki günübirlik bir tur ile tamamını gezmeniz olanaksız. Bu nedenle yapacağınız bu geziye sadece bir başlangıç olarak değerlendirebilirsiniz. Bir başka günübirlik tur kapsamında şehrin farklı bölgelerini de gezme şansınız olur.

  • Tekirdağ

İstanbul'a oldukça yakın bir mesafede bulunması ve aynı zamanda siz de çok şaşırtacak güzellikler sunması bu şehrin listemize girmesini sağlıyor. Tekirdağ'da tarihi yerlerden doğal güzelliklere kadar çok sayıda farklı gezi rotası bulunuyor. Elbette günübirlik turlar sadece bu kentlerden ibaret değil. Aynı zamanda farklı gezi bölgelerini de içeren tur seçeneklerini değerlendirmeniz gerekir.

Bu kapsamda sizlere önerimiz tatilsepeti.com adresine tıklamanız olacak. Böylelikle günübirlik turları en güncel haliyle inceleyebilir ve fiyatlar hakkında da fikir sahibi olabilirsiniz. Hatta size uygun olan günübirlik tur için yerinizi ayırarak rezervasyon işleminizi bu internet sitesi üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi