İpek eşarp modelleri, her mevsim kombinlerde estetiği ve konforu en güçlü şekilde yansıtan parçalardır. Her zaman iddialı olmak ve tarzıyla büyülemek isteyen kadınların tercihi olan ipek eşarplar, farklı renk desen seçenekleriyle Fresh Scarfs’ın özel koleksiyonlarında yer alıyor. Fres Scarfs’ın en etkileyici ipek eşarp koleksiyonlarından olan desenli ipek eşarplarla şıklığınızı kalite ve konforla yansıtabilirsiniz.

Fresh Scarfs desenli ipek şal koleksiyonunda her kadının kendi tarzını yansıtabileceği parçalara ulaşması mümkün. Natural desenler, özel çiçeklerden oluşan tematik konseptler, ayrıcalıklı tasarımlar ve ipekle pamuğun birlikteliğinden doğan özgün tasarımlarla desenli ipek eşarplar her ortamda fark yaratmanızı sağlayacak detaylara ev sahipliği yapıyor.

Botanik Desenlerle Kendinizi Çiçek Bahçesinde Hissedeceksiniz

Tabiatın eşsiz dokusunu daima içinde hissetmek ve enerji dolu giyim tarzıyla kendini en güçlü biçimde ifade etmek isteyen kadınlar için botanik desenli ipek şallar, çiçek bahçesini kombinlere taşıyor. Her parçayla rahatlıkla kombinlenebilen botanik desenler, canlı renk tonlarıyla ön plana çıkıyor. Hemen her modelde tabiattan bir parçaya ev sahipliği yapan botanik ipek eşarplar, zarafeti renklerle yansıtmak isteyen kadınlar için özel olarak tasarlandı.

Botanik ipek eşarp modelleri içerisinde ara tonlarda dahil olmak üzere hemen her renkten tasarım bulunuyor. Çağla yeşili, lavanta, deniz köpüğü ve haki gibi tabiatın en güçlü özelliklerini giyim tarzına taşımak isteyen kadınlar için oldukça iddialı alternatifler koleksiyon içerisinde yer alıyor. Ayrıca modern renklere ilgi duyan kadınların ise siyah, indigo, kiremit ve hardal gibi renkleri tercih etmesi mümkün.

Palette Desenlerin Hareket Dolu Şıklığı

Fresh Scarfs’ın desenli ipek eşarp koleksiyonu içerisinde yer alan palette deseni, parçalı tasarımıyla dikkat çeken modellere ev sahipliği yapıyor. Oldukça canlı renklerden oluşan palette desenli ipek eşarp modelleri, farklı parçalarla kolay kombinlenebilme özeliğine de sahip. Somon, sütlü kahve ve bej gibi renklerden oluşan modelleri, düz renklerden oluşan üst parça giyim ürünleriyle kombinlemeniz mümkün. İlkbahar veya yaz aylarında ise badem ve siyahın benzersiz büyüsüne, kombinlerinizde yer verebilirsiniz. Özel tasarımları ve canlı renkleriyle desenli pamuk ipek eşarp modelleri www.freshscarfs.com’da.

Editör: Haber Merkezi