Adapazarı Güneşler Mahallesinde ikamet eden Filiz Çalışkan'ın kronik şeker hastalığı, böbrek yetmezliği ve gözlerinde yüzde doksan beş oranında görme kaybı mevcut. Üç kızı olan Filiz Çalışkan aile içi geçimsizlik nedeniyle eşinden ayrı bir şekilde yaşıyor ve herhangi bir sosyal güvenceleri mevcut değil.

Filiz Çalışkan’ın bu durumundan haberdar olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mahalle Başkanı Yılmaz Özalp’ın ilçe teşkilatına haber vererek konuyu aktarması üzerine, ilçe başkanı Halil Hakan Oturak, beraberinde meclis üyeleri ve yöneticilerle ziyaretine gittiği Filiz Çalışkan’ın dertlerini dinledi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan MHP Adapazarı İlçe Başkanı Halil Hakan Oturak, “Teşkilat olarak önce sağlık problemleri ile ilgili kendisine destek vereceğiz. Filiz ablanın üç kızı var. Baba evine sığınmış. Hiç bir geliri yok. Akrabalarının desteğiyle ayakta durmaya çalışıyor. Kendisine ekonomik olarak da destek olmaya çalışacağız.

"DESTEK VERECEĞİZ"
Bu konuda destek olmak isteyen vatandaşlarımızın da teşkilatımızla irtibata geçmelerini rica ediyorum. İlgili devlet kurumlarımızı da haberdar edip devletimizin ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sunduğu imkanlardan yararlanması için destek vereceğiz.

Allah Filiz abla nezdinde tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımcısı olsun” dedi. 

Editör: Haber Merkezi