O zaman doğru yerdesiniz! Karlık Naturel, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen, %100 doğal ürünleriyle karşınızda! Mevsiminde özenle toplanan ürünler, her mevsim tüketebilmeniz için kurutuluyor ve hijyen kurallarına uygun olarak paketleniyor. Farklı ebatlardaki çilek kurusu paketleri, sağlıklı beslenmek isteyenler ve diyet yapanlar için vazgeçilmez oluyor.

Kuru meyveler lif açısından zengin olduğu için özellikle meyvelerin daha az olduğu kış aylarında tüketilmesi önerilmektedir. Adeta sindirim sisteminin dostu olan kuru meyveler ara öğün için iyi bir alternatif olarak karşımıza geliyor. Bunlar içerisinden fosfor ve demir bakımından zengin olan çilek kurusu ön plana çıkıyor. Antioksidan görevi gördüğü için bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkileri bulunuyor. Bunun yanı sıra metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı oluyor. Bir porsiyon çilek kurusu tüketilmesi günlük alınması gereken C vitaminin %40’ını sağlıyor. Bu özelliği sayesinde C vitaminin kolajen oluşturma etkisini harekete geçirerek genç ve dinç kalmaya katkısı oluyor. Şekeri hayatından çıkarmak isteyenler için iyi bir besin olan çilek kurusu, tatlı ihtiyacını gideriyor.

Düzenli Çilek Kurusu Tüketmenin Faydaları

Çilek kurusu tüketmenin en büyük avantajı kan kalitesini arttırarak, dolaşım sistemini temizlemesidir. Bu sayede kalp sağlığını korumaya yardımcı olur. Damar yollarınızın açılması ve kötü huylu kolesterolünüzün düşmesini sağlar. Düzenli olarak tüketeceğiniz çilek kurusu sayesinde sağlıklı bir yaşama kapı aralayabilirsiniz.

Çileğin az bilinen faydalarından biri de ağız ve diş sağlığı üzerindeki etkisidir. Halk arasında çilekle dişlerini fırçalayanlar vardır. Dişlerin daha beyaz olmasını sağlayan çilek, aynı zamanda mine yapısını da güçlendirerek korur. Kötü ağız kokusunu önlemek istiyorsanız çilek tüketebilirsiniz.

Karlık Naturel olarak portakal, mandalina, erik, armut, elma ve çilek kurusu satışı yapmaktayız. Mineral ve vitamin açısından zengin ürünlerimizle sağlıklı bir yaşam için gereken besinleri sizlerle buluşturuyoruz. Tek yapmanız gereken hemen sitemize girerek ürünlerimizi incelemek ve sipariş vermek! Müşteri odaklı yaklaşımımızla kaliteli hizmet veriyoruz. Çilek kurusu ürünümüzden sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

https://www.karliknaturel.com/urun/cilek-kurusu/

Editör: Haber Merkezi