Sağlık bakanlığının testlerine geçen ve güvenilir bir jel olan volcanic mud, vücudun belirli bölgelerinde oluşan kararmalar için kullanılmaktadır.  İçeriğinde başta volkan külü olmak üzere birçok doğal ve bitkisel özler bulunduran jel olarak üretilen volcanic mud adlı ürün kullanımı tüm vücut tipleri ve bölgeleri için uygundur. Bu jel nedir, ne için kullanılır, nasıl kullanılır gibi aklınızda sorular var ise bu yazıyı takip etmelisiniz.

Volcanic mud, volkanik küllerden oluşan ve içeriğindeki doğal özlerle birlikte vücuttaki kararmaları gidermek amacıyla kullanılan bir jeldir. Koltuk altı, yüz, dirsek, kasık bölgelerinde hormonlardan ve ya farklı sebeplerden oluşan kararmaları gidermek amacıyla volcanic mud jelinden yardım alınmaktadır. Bu ürünün gerekli dermatolojik testlerden ve Sağlık Bakanlığının onayından geçmiş olması da ürünü güvenle kullanmaya teşvik etmektedir. Türkiye’de kullanımı gittikçe yaygınlaşan volcanic mud jel banyo sırasında kullanım için uygundur. Jelin kullanımı oldukça pratik ve kolaydır. İster eliniz ile isterseniz de duş lifi yardımı ile ürünü vücudunuza uygulayarak masaj yapmalısınız. Duş sırasında elinize ve ya banyo lifine bir miktar volcanic mud jeli sıkarak vücudunuzda kararma olan bölgeye uygulamalısınız. Jeli kararma olan bölgeye uyguladıktan sonra masaj yaparak jelin vücuda emilimini hızlandırarak etki etmesini kolaylaştırabilirsiniz. Jeli uyguladıktan sonra 5 dakika bekleyerek jeli uyguladığınız bölgeyi su ile durulayabilirsiniz. 1 kutu volcanic mud jel ürün 15 gün kullanım için uygundur. Buna göre ürünü ne eksik ne fazla kullanmalısınız.  

Jelin içerisinde adından da anlaşıldığı üzere başta volkanik kül bulunmaktadır. Jelin en önemli bileşeni volkanik küldür. Ayrıca volcanic mud jelin içeriğinde ise şu maddeler bulunmaktadır; aleo vera, beyaz kil, beyaz dut kökü, brokoli özü, bambu kömürü olmak üzere içeriğinde birbirinden farklı ve faydalı doğal özler bulunmaktadır. Aleo vera son yıllarda kozmetik ve cilt bakım sektöründeki ürünlerin içeriğinde bulunmaktadır.

Volcanic mud jelin herhangi bir bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Fakat içeriğinde bulunan doğal özlere karşı alerjik reaksiyonlar gösteriyorsanız bu ürünü kullanmanız önerilmemektedir. Ayrıca hamile kadınların jeli kullanmaması önerilmektedir. Jelin kullanımı sırasında ise göz ile temasta bulunmamalıdır. Ürünü serin ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza etmeniz önerilmektedir.  Daha önce ürünü deneyenlerin volcanic mud yorumlarını okuyarak da bu ürünü alanların memnuniyetini az da olsa ölçebilirsiniz.

Volcanic Mud Jeli Fiyatları

Jelin fiyatı 1 kutu olarak 59 TL kargo fiyatı ile birlikte ise 69 TL olarak belirlenmiştir. İkiden fazla volcanic mud jel siparişi verirseniz hem kargo fiyatı olmayacak hem de bir tane volcanic mud jel de hediye olarak gönderilecektir. Orijinal volcanic mud jelleri internet sitesinden güvenle sipariş verebilirsiniz. Orijinal olup olmadığını anlamak için özel tasarım kutularındaki hologramları inceleyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi