OT BİÇME, TEMİZLİK VE TAMİRAT

Hendek Belediyesinden bayram öncesi devam eden çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, “Fen İşleri Müdürlüğü ve Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin çeşitli bölgelerinde tamirat ve ot biçme çalışmalarının artarak devam ettiği duyuruldu. İlçe genelindeki mahallelerde yol, kaldırım, park ve yeşil alanlarda tamirat, dal budama, ot biçme, çalışmalarının hızla devam ettiği ifade edilirken, Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin ise dip bucak tüm şehri bayrama hazırlamak için yoğun bir şekilde temizlik çalışmalarını sürdürdükleri açıklandı.

EKİPLERİN BAYRAM MESAİSİ

Öte yandan zabıta ekiplerinin Bayram öncesi bayram şekeri ve gıda satışı yapan yerlere yönelik denetimlerini sıklaştırdığı ve tüm ekiplerin bayram öncesi ilçe genelinde olumsuz herhangi bir durumun yaşanmaması adına teyakkuza geçtiği ifade edildi. Bayram boyunca Fen İşleri, Zabıta, Sağlık, Temizlik İşleri ekipleri ile Beyaz Masa Çağrı Merkezinin vatandaşa aktif bir şekilde hizmet vermeye devam edeceği ifade edildi.

ÇÖZÜM MERKEZİ

Bayramda olumsuz durumların önüne geçmek ve vatandaşları mağdur etmemek adına tüm ekiplerin koordine edildiği ifade edilirken, vatandaşlar olası talep, istek ve şikayetleri için 444 54 03 numaralı Çözüm Merkezinden yardım alabilecekler” denildi./Haber MERKEZİ 15 (4)

Editör: Can İkiz