VATANDAŞLARDAN TAM NOT
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, projenin toplumda olumlu karşılandığını belirterek, ”Bu proje ile Anne-babanın daha bilinçli olarak evlatlarına destek olması, gerektiğinde karşılaştığı sıkıntıları uzmanlarla paylaşması desteklenmiştir. Bu set, bir Sağlık takibi değil, çocuğun her yönden sağlıklı olmasına yönelik takibe katkı sağlayan, etkinliklerle çocuğu geliştirendir. Çocuğun gelişiminde beyne giden sinyallerin ancak alıştırmalar yolu ile anlam kazanacağı bilimsel bir gerçektir. Bu sette de alıştırmalar ve pekiştirme için önemli materyaller bulunmaktadır. Ve üniversite sistemine kayıtla takip ve destek talebi isteğe bağlıdır. “dedi.

DİLEK PÜSKÜLLÜ DE DESTEK VERİYOR
Setler sayesinde, çocuğun üniversite takibinde olmasının sağlanabileceğini anlatan Başkan İrfan Püsküllü, set içerisinden çıkan şifre ile sistemden  her ay doldurulacak gözlem formlarının sonuçlarının, üniversite tarafından değerlendirileceğini, takip edileceğini ve annelere, sistem üzerinden bilgi verileceğini aktardı. 91 mahallenin tamamını ziyaret edecek olan Beyaz Masa ekibine Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün eşi Dilek Püsküllü de eşlik ederek projeye destek veriyor

520 AİLEYE SETLER ULAŞTI
Akova, Başpınar, Bayraktepe, Büyükdere, Çamlıca, Dereboğazı, Hüseyin şeyh, Kahraman, Kazımiye, Kemaliye, Kızanlik,Köprübaşı ,Lütfiyekösk, Mahmutbey, Nuriye, Rasimpaşa, Saridede, Şeyhler,Yenimahalle, Yukarıhuseyinşeyh, Akarca, Aktefek, Çobanyatak, Dereköy, Hacıkışla, Kargalıhanbaba, Kurtköy, Martinler, Necatipaşa, Puna, Sivritepe, Soğuksu, Uzuncaorman, Uzunçarşı,Yağbasan,Yeşilyurt, Harmantepe, Güldibi, Kalayık,Yeşilvadi ve Yarıca mahallelerinde 800 aileyi ziyaret ettiler. 280 aileye ulaşamayan ekipler 520 aileye Büyük Aile Eğitim Setini ulaştırarak bilgilendirme de bulundular.

Editör: Haber Merkezi