4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Sakarya Doğa Canlılarını Koruma, Yaşatma Derneği ve Çocuk Kulübü tarafından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na sokak hayvanları için yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür plaketi verildi.

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ
Berberindeki çocuklar ve hayvan severlerle birlikte Hendek Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım evini ziyaret eden Sakarya Doğa Canlılarını Koruma, Yaşatma Derneği ve Çocuk Kulübü Dernek Başkanı Özlem Çengel, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde önemli mesajlar verdi. Barınağı gezen hayvan severler ardından Başkan Turgut Babaoğlu ve ekibine sokak hayvanlarına gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.

SAKARYA’NIN EN İYİSİ
Çengel, “Hendek Barınağı gerçekten ilimize örnek bir barınaktır. Her gün bir dizi yenilikler yapıldığını görüyoruz. Şunu açıkça söyleyebilirim ki; Hendek Belediyesinin bu barınağı Sakarya’nın en donanımlı barınağı. Her fırsatta sizleri örnek olarak gösteriyoruz. Geçici bakım eviniz, veteriner hekiminiz, personelleriniz bizler için çok güzel bir örnek. Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’da gerek hayvan sevgisiyle gerekse yaptığı başarılar işlerle başlı başına bir örnek. Hayvanlarımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.” diye konuştu.

ONLARI ÇOK SEVİYORUZ
Hayvan severlere güzel düşünceleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Babaoğlu, “Dernek Başkanı Sn. Özlem Çengel ve hayvan severlerimize nazik düşünceleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Hiç merak etmeyin. Can dostlarımız bize emanet. Biz onları çok seviyoruz. Bu dünya hepimizin. Onları korumak, onlara sahip çıkmak hepimizin asli görevidir. Elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Tüm ekibimiz fedakarca görev yapıyor. Burada sıcak bir yuvaya ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Bu işi sevmeyen insanın yapması gerçekten zor. Çünkü bu işin temelinde sevgi var. Şartları daha geliştirmek, güzelleştirmek için mücadelemiz devam edecek” dedi.

ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİM ETTİLER
Konuşmaların ardından minikler Başkan Babaoğlu’na çiçek ve dernek adına teşekkür plaketi takdim etti. Babaoğlu, “Miniklerimizin barınağımızdaki sevgi dolu ortam için tarafımıza sundukları çiçekler ve teşekkür; içimizi ısıttı. Sizin için, can dostlarımız için çok çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi