Havuzlu bungalov evler, tatil için sıklıkla tercih edildiği kadar aynı zamanda yaşam için de tercih edilmektedir. Ülkemizin hemen hemen tüm şehirlerinde popüler olan bu evler, havuz detayı ile bir adım öne çıkmaktadır.

Havuzlu Bungalov Evlerle Rüya Gibi Bir Tatil Mümkün

Havuzlu bungalov ev, mimarisi gereği eşsiz bir görüntü vadediyor. Son derece konforlu bir tatil deneyimi sunan bu yapılar, yaşamak için de iyi bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Özellikle havuz keyfinden ödün vermek istemeyenler için biçilmiş kaftan. Sürdürülebilir, havuzlu ve özel tasarımlı bungalov ev, doğal ışıktan en iyi şekilde yararlanan geniş cam panellerle korten çelik ve alçıyla kaplanmıştır. Yenilikçi bir ısı pompasına, yüksek ısı yalıtımlı üçlü cama ve sürdürülebilirliği teşvik etmek için bir dizi güneş paneline sahiptir. Ve elbette havuz detayı en önemli özellikleri arasında yer almaktadır.

Havuzlu Bungalov Evlerin Özellikleri

Havuzlu bungalov evler hem tatil hem de yaşam için muazzam bir seçimdir. Bungalovlar, eğimli çatılara ve kapatılmamış saçaklara sahip 1 veya 1 ½ katlı evlerdir ve tipik olarak evin ana bölümünün üzerinde bir mansard (veya buna benzeyecek şekilde tasarlanmış havalandırmalı bir çatı katı) içerir. İdeal olarak, bungalovlar kütle olarak yataydır ve yerel malzemeler ve geçiş bitkilendirmeleri kullanılarak arazi ile bütünleştirilmiştir. Bungalovlarda genellikle ahşap kiremit, yatay siding veya sıvalı dış cephelerin yanı sıra tuğla veya taş dış şömineler ve kısmi genişlikte bir sundurma bulunur. Daha büyük bungalovlarda asimetrik L şeklinde balkonlar olabilir.

Birçoğu prefabrik olduğundan, inşa edilmesi kolay ve hızlı olmasının yanı sıra genellikle daha ekonomiktir. Ahşap seçeneği, hoş bir sıcaklık ortamı sağlamanın yanı sıra evi büyüleyici ve rahat hale getirir. Diğer bir önemli avantaj ise havuzlu bungalov evlerin yapımında çevreyi kirlettiği kabul edilen kireç veya çimento kullanmadıkları için daha az atık ürettiklerinden dolayı mükemmel bir ekolojik alternatif oluşturmalarıdır. Ancak sadece ağaçlandırmadan elde edilen malzemelere izin verildiği için, inşaatta kullanılan ahşabın menşeine dikkat etmek gerekiyor.

Editör: Haber Merkezi