Budaklar Mahallesi Muhtarlık Azalarından Kamil Özel’in de babaannesi olan Merhume Zehra Özel’in cenazesine; İlimiz eski müftülerinden Sinan Cihan, Adapazarı İlçe Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık, Orhan Cami İmamları Mustafa Aydın ve Alaattin Beşel, Emekli Hafız Hasan Çolak, Budaklar Mahallesi’nin damadı ve Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, AK Parti eski merkez ilçe başkanı Mustafa Ak, ailenin yakınlarından Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Topaloğlu, Budaklar Muhtarı Cemalettin Başkanat, bölgedeki cami imamları, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim, mahalle muhtarları ile Budaklar Köyü’nden kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Evlerinin önünde alınan helallik ve duaların ardından Budaklar Merkez Camiine getirilen Merhume Hacı Zehra Özel’in cenaze namazını Hafız oğlu Hacı Mehmet Emin Özel kıldırdı. Cami avlusunu dolduran kalabalık cemaatin katılımıyla son yolculuğuna uğurlanan Hacı Zehra Özel’in naaşı Budaklar mezarlığında toprağa verildi.

Budaklar Köyü’nde 80’li yıllara damgasını vuran eski muhtarlardan Merhum Hacı Yusuf Özel’in eşi Zehra Özel’in vefatından büyük üzüntü yaşayan Özel Ailesi, cenazeye katılan herkese teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi