Doğa her zaman güzellikleriyle insanı kendisine hayran bırakır. Şelaleler doğanın en gösterişli ve en görkemli güzelliklerinden biridir. İnsanlar bu muhteşem şelaleleri yakından görmek için kilometrelerce yol yürüyebilir.

Geyve Boğazında doğal ormanlık dokusunda buz gibi suyu ile doğaseverlerin akınına uğrayan Doğançay şelalesinden sonra Akıncı Mahallesinde Beşiktaş Deresi üzerindeki Akıncı Şelalesi de doğal bitki örtüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Doğa tutkunlarının yanı sıra fotoğraf meraklılarını da cezbeden Akıncı Şelalesi , yeşilin ve mavinin her tonunu bünyesinde barındıran manzarasıyla adeta doğal stüdyo imkanı da sağlıyor.

Geyve ilçesine 13, Sakarya il merkezine 20 km uzaklıktaki Akıncı Şelalesi , el değmemiş doğası, bitki örtüsü ve küçük şelaleleriyle zengin özellikleri bünyesinde barındırıyor.Her mevsim ayrı bir güzellik sunan Akıncı Şelalesi sıcaklıkların artmasıyla serin yerler arayan doğa severleri buz gibi suyu ve doğal güzelliğiyle serinletiyor.Şelale de muhteşem doğanın tadını çıkaran doğa severler, bölgede yürüyüş yapıp bol bol fotoğraf çekerek zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyor.

Editör: Haber Merkezi