Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ya da kısa adıyla GHO, gayrimenkul yatırım hizmetlerini farklı bir noktaya taşıyan dijital platformdur. Birden fazla işleve sahip olan GHO; gayrimenkul satışı yapmak, gayrimenkul satın almak veya bu alanda faaliyet göstererek kariyer hedeflerini gerçekleştirmek isteyenlere önemli ayrıcalıklar sunar.

GHO, birden fazla işlevi yerine getiren ve gayrimenkul sektörüne dair hemen her şeye ulaşmanın mümkün olduğu devasa bir platformudur. Platformun temel prensibi, Türkiye’nin farklı noktalarından katılımcılar ile gayrimenkul sektörü kapsamında bir topluluk oluşturmaktadır. Özellikle gayrimenkul alanında kariyer planlanması olanlar için GHO, son derece önemli ve kritik avantajlar.

GHO Nedir, Nasıl Çalışır?

www.gho.com.tr, geniş yelpazeli ve kapsamı büyük bir kileyi hedefleyen bir çeşit gayrimenkul yatırım ortaklığıdır. Ortaklık ilişkisi üzerine dizayn edilen platformun çalışma prensibi ise çeşitli eğitimler ile akademik anlamda gayrimenkul sektörünün geliştirilmesi esasına dayanır. Bu durum özellikle gayrimenkul sektöründe danışman olmak isteyenler için geçerlidir.

Ayrıca GHO belirtilen işlevin dışında tüm Türkiye’de gayrimenkul satışı yapmak ya da satın almak isteyenlere de seçenekler sunar. Platform üzerinden Türkiye’nin farklı noktalarında bulunan gayrimenkullerin satışını yapmak ya da bu gayrimenkulleri inceleyerek satın almak mümkündür. Aynı zamanda GHO ile geleceğe yönelik yatırımlar da yapılabilir.

GHO Ayrıcalıkları Nelerdir?

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, sektör içerisinde faaliyet göstermek isteyenlere temel olarak iki noktada çeşitli ayrıcalıklar sunar. GHO ailesine fiziki ofis sahibi olarak katılmak isteyenlere çeşitli ayrıcalıklar sunan platformun bir diğer avantajı da GHO ailesine bağlı olarak danışman olmak isteyenler içindir.

Platform üzerinden danışman olarak görev almak ve Türkiye’nin farklı noktalarında faaliyet göstermek mümkündür. GHO’nun danışman olmak isteyenlere vadettiği ayrıcalıklar:

    · Mesleki Yeterlilik Belgesi alma sürecinde destek

    · Sürekli olarak düzenlenen eğitimlerle sektör hakkında güncel bilgileri edinmek

    · Prim sistemiyle ek gelir elde etmek

    · Platformun kendine özgü sistemine dahil olmak

Şeklinde sıralanabilir. Ayrıca GHO ailesine ofis sahibi olarak katılmak isteyenler için de anahtar teslim ofis avantajı platform tarafından sunulmaktadır. Anahtar teslim ofis projelerinde talep edilen bazı küçük gerekliliklerin yerine getirilmesi yeterlidir.

Editör: Haber Merkezi