TÜVASAŞ Lokalinde yapılan programda, ‘Gönüllerin Müdürü’ olarak ifade edilen Fevzi Gökcan için Adadans Gençlik Spor Kulübü halk oyunları ekibi de geceye özel bir gösteri sundu.
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi, Yenikent HEM Müdür Yardımcıları, Adapazarı Halk Eğitim Merkezinin eski müdürü Eba Müslüm Çat ve Milli Eğitim Basın Sorumlusu Yalçın Akaltın’ın da katıldığı veda gecesinde duygusal anlar yaşandı.
Onuruna düzenlenen geceye ailesiyle birlikte katılan Yenikent Halk Merkezi emekli müdürü Fevzi Gökcan, 40 yıla yaklaşan meslek yaşamında eğitimin kendisi için çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, yetiştirdiği öğrenciler ve mesleğe kattığı usta öğreticilerle her zaman gurur duyduğunu ifade etti.
Uzun yıllar kendisiyle birlikte halk eğitim çalışmalarında bulunan Eba Müslüm Çat yaptığı konuşmada, Fevzi Gökcan’ın ilimiz halk eğitimine çok önemli katkılar verdiğini belirterek, halk eğitim camiasının Gökcan’ın yaptıklarını unutmasının mümkün olmadığını söyledi.
Geceyi organize eden usta öğreticiler her zaman bir baba gibi gördükleri müdürleri Fevzi Gökcan’a şükran duyduklarını ifade ederken, emeklilik döneminde sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam dileğinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi