Kolonya, eski bir efsaneye göre Macar suyu olarak bilinen ve Macaristan Kraliçesi Elizabeth için üretilmiştir. Tarihte ilk kez 709 yılında bir gezgin parfümcü tarafından Floransa’da keşfedilip İtalya’da üretimlere başlanmıştır. Kolonya ilk zamanlar sadece tıbbi amaçlı kullanılıyordu, fakat daha sonra bıraktığı ferahlık hissi ve içeriğine de farklı aromalar eklenince günümüzde parfüm olarak dahi kullanılan ürün haline gelmiştir.

Günümüzde farklı amaçlarla kullanılan kolonya Son dönemlerde de hijyeni sağlamak elleri bakteri ve mikroplardan korumak adına sıkça tercih edilmektedir. Kolonya deyince akla gelen ilk markalar arasında yer alan Eyüp Sabri Tucer kolonya çeşitlerine birlikte göz atalım.

    * Eyüp Sabri Tuncer limon Kolonyası

    * Eyüp Sabri Tuncer Çeşme Limonu Kolonyası

    * Eyüp Sabri Tuncer Bodrum Mandalinası Kolonyası

    * Eyüp Sabri Tuncer Ayvalık Zeytin Çiçeği Kolonyası

    * Eyüp Sabri Tuncer Paris Gecesi Kolonyası

    * Eyüp Sabri Tuncer Beyaz Çay Kolonyası

    * Eyüp Sabri Tuncer Amber Kolonyası

Gibi daha birçok kokuları çeşitleri bulunmaktadır. Parfüm etkisi sunan doğal özleri ve estetik ambalajları sayesinde kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Eyüp Sabri Tuncer kolonya çeşitlerinin yanı farklı ürün gruplarını da yelpazesinde bulundurmaktadır. Bunların başlıcaları;

    * Eyüp Sabri Tuncer Sıvı Sabun

    * Eyüp Sabri Tuncer Şampuan

    * Eyüp Sabri Tuncer Diş Macunu

    * Eyüp Sabri Tuncer El Kremi

Sizde Eyüp Sabri Tuncer Kolonya 1 lt ve tüm Eyüp Sabri Tuncer ürünlerini buradan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi