Belediye ekipleri, hayırsever vatandaşlar ile çeşitli kurumların bağışladığı mama ve yiyecekleri kırsal alanlara bırakarak sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor. Gerçekleşen besleme çalışması hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına karşı toplumsal olarak asla duyarsız kalamayız” dedi.

----


‘DUYARLI OLMAK GEREKİYOR’
Başkan Fevzi Kılıç, “Sokak hayvanlarının bu soğuk kış günlerinde aç ve susuz kalmamaları için çalışmalar yapıyoruz. Havaların iklim şartları doğrultusunda soğuması ile birlikte sokaklarda kalan hayvanlar için zorlu şartlar olabiliyor. Soğuk hava şartlarında yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için alınacak küçük önlemlerle hayatlarını kurtarmak mümkün. Başta sokak hayvanları olmak üzere tüm hayvan dostlarımızın, bu soğuk günlerde aç ve susuz kalmamaları için tüm vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekiyor” ifadelerini kullandı. 

----


‘MEVSİM BOYUNCA DEVAM EDECEK’
Başkan Kılıç, “Sahipsiz, sevimli dostlarımızın soğuktan etkilenmemeleri için ekiplerimiz belirli periyodlarla kış mevsimi boyunca sokak hayvanlarını beslemeye devam edecek. Veteriner İşleri Koordinatörlüğündeki ekiplerimiz, soğuk havada sokak hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmesi için vatandaşlarımızın bağışladığı ve belediye olarak tedarik ettiğimiz mama ve yiyecekleri ilçemizin muhtelif yerlerinde oluşturulan beslenme noktalarına bırakıyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi