Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere Sanko Makine üretimi MST marka kazıcı ve yükleyiciyi ile makine parkına yeni bir araç daha kazandırdı.

Başkan Öztürk yaptığı açıklamada; “Erenler her geçen gün büyüyüp gelişiyor. Burada yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet sunmak amacı ile biz de araç parkımızı her geçen gün biraz daha büyütmeye çalışıyoruz. İnşallah bu yeni aracımızın takviyesiyle hizmetlerimizi daha hızlı ve verimli yerine getireceğiz. Ülkemize ve geleceğimize sahip çıkmak adına yerli üretim olan Sanko Holding tarafından üretilen MST marka kazıcı ve yükleyici tercih ettik. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla MST kazıcı yükleyiciyi makina parkımıza kazandırdık. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

ERTURAL’DAN TEŞEKKÜR
MST İş ve Tarım Makinaları Sakarya Bölge Satış Müdürü Erkan Ertural ise “ülkeme ve geleceğime sahip çıkacağım” düşüncesiyle yerli üretimde karar kılan Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve ekibine teşekkür ettiğini belirtti. Yerli malı makinaların tercih edilmesinin, Türkiye’de iş makinaları sektöründe üretimin artmasını sağlayacağına dikkati çeken Ertural, “Satılan her iş makinası, istihdam artışı, daha az ithalat ve güçlü bir Türkiye hedefine ulaşılmasına katkı sağlayacaktır ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi