Erenler Belediyesi tarafından yaklaşık 12 bin metrekarenin üzerinde kapalı alana sahip Yaşam Merkezi 2 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de görkemli bir törenle açılacak. Tesisin açılışına şehir protokolünün yanı sıra Ankara’dan da üst düzey katılım olacak. Yaşam Merkezi, içerisinde bulunan spor, eğlence ve dinlenme alanları ile vatandaşların vazgeçilmezi olacak.

SPOR EĞLENCE VE DİNLENMENİN ADRESİ
Yaşam Merkezi; İçerisinde bulundurduğu gerek spor eğlence gerek dinlenme alanları ile vatandaşların yaşam standartlarını yükseltecek. Erenlerde 10 dönüm üzerine kurulu ilk en büyük ve en kapsamlı tesis olan Yaşam Merkezi’nde yarı olimpik yüzme havuzu, tırmanma duvarı, sauna, hamam, tuz odası, fitnes salonu, sentetik buz pisti, sguash duvar tenisi, çocuk eğlence dünyası ve kafeterya gibi birçok eğlence ve spor alanları bulunuyor.

SAĞLIKLI YAŞAMIN ANAHTARI
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ‘“Erenlerde vatandaşlarımıza sağlıklı yaşamın anahtarını vereceğiz dediği Yaşam Merkezi’ hakkında bilgi veren Başkan Öztürk “Hedefimiz vatandaşlarımızın kaliteli sağlıklı sosyal hayat sunarak huzur içerisinde vakit geçirebileceği bir tesis oluşturmaktı. Şükürler olsun ki bunu başardık.  Spor eğlence dinlenme alanları ile donatılan Yaşam Merkezimizde yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu squash (duvar tenisi) tırmanma duvarı gibi alanlarımızla vatandaşlarımızın spor faaliyetlerini sauna hamam tuz odası alanlarımız ile sağlıklı yaşamın anahtarını vatandaşlarımıza veriyoruz. Sentetik buz pisti çocuk eğlence dünyası ve kafeterya ile eğlence alanlarımızla vatandaşlarımızn keyifle vakit geçirebileceği bir yaşam sunuyoruz” dedi.

HERKESİ BEKLİYORUZ
Tüm Sakaryalıları Açılış Töreni için Yaşam Merkezine davet eden Başkan Öztürk “Böylesine büyük ve içerisinde bir çok gerek spor gerek sosyal donatıyı barındıran tesisimizin açılış törenine tüm Sakaryalıları bekliyoruz. Hem tesisimizi görsünler hem de anlattığımızdan fazlasını yaşasınlar istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi