Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, piknik organizasyonunda belediye personeli ve aileleri ile bir araya geldi. Meclis üyelerinin de katıldığı program Sakarya İl Orman Parkında geniş bir katılım ile gerçekleşti.

TEŞEKKÜR

Piknik organizasyonunda Başkan Fevzi Kılıç, “Öncelikle tatil gününü bugün buraya ayıran siz kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren birlik ve beraberlik içerisinde yoğun bir tempoda her birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRDİLER

Başkan Kılıç, “Biz büyük bir aileyiz, bugün bir değişiklik olsun istedik. Ailelerimiz ile hep birlikte bir araya gelelim, dertleşelim, sohbet edelim istedik. Her birinize çalışmalarınızdaki gayretlerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

AİLELER İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Fevzi Kılıç, ardından masaları tek tek gezerek belediye personeli ve aileleri ile sohbet etti. Her yaş gurubu için çeşitli ikramların ve etkinliklerin bulunduğu programda aileler; halat çekme, futbol, voleybol, şişme oyun grupları ve birçok yarışmada eğlenceli bir şekilde zaman geçirdi.

Editör: Haber Merkezi