Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Toplumsal bütünleşmeyi ve kaynaşmayı da amaçlayan bu projemizi yalnızca engelli vatandaşlarımıza değil, tüm halkımızın katılımına açık bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Özellikle ilimizdeki engelliler, çocuklar ve ebeveynlerin bir araya geldiği bu etkinliklerde, misafirlerimizin arasındaki farklar ortadan kalkıyor ortak bir ilgi alanı oluşturduğunu düşünüyoruz” dedi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN
İris, “Çeşitli animasyon filmler ile her yaş grubundan vatandaşlarımızın ortak bir alanda bulunup birlikte eğlenmesine olanak sağlıyoruz. Engelsiz yüreklerimiz ile keyifli zaman geçirmek, onları tanıyıp keşfetmek isteyen tüm vatandaşlarımız Engelsiz Sinema Günleri’nin bir parçası olabilir. Tüm hemşerilerimizi Engelsiz Sinema Günlerimize davet ediyoruz. Detaylı bilgi almak isteyen Sakaryalılar bilgi için 281 88 05 nolu telefondan engelli hizmetlerine ulaşabilirler” dedi.
Sosyal Gelişim Merkezinde düzenlenen programda aileleri ile birlikte engelli vatandaşlar film izlemenin ayrıcalığını yaşadı.

Editör: Haber Merkezi