Sakarya’da yaşayan engelli bireylerden oluşan Engelsiz Sakarya Platformu, normalleşme sürecinde kısıtlamaların kaldırılması ile cumartesi gününü Adapazarı'ndaki Kentpark’ta buluşarak değerlendirdi. Platform üyeleri kendi aralarında verdikleri mini bir açık hava konseriyle eğlenceli bir gün geçirdi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Sokağa çıkma kısıtlamalarının, normalleşme adımları kapsamında kısmen kaldırılmasının ardından vatandaşlar kendilerini parklara attı. Kısıtlamanın kalktığı Cumartesi günü güzel havayı fırsat bilerek değerlendiren Engelsiz Sakarya Platformu, müzik eşliğinde şarkı ve türküler söyleyerek doyasıya eğlendi.

MİNİ AÇIK HAVA KONSERİ

Klarnet ve bağlama çalan usta müzisyenler hareketli eserlerle Kent Park’ı adeta açık hava konserine çevirirken, uzun zaman dışarıda gezip eğlenmeyi özleyen dostlar, bir araya gelmenin sevinciyle sohbetler ederek, çalan müzik eşliğinde eğlendi. Fırsat buldukça tekrar bir araya gelmek istediklerini belirten platform üyeleri sağlıklı günler dileyerek günün anısına objektiflere poz verdi.Sabahattin BİRİNCİ

Editör: Haber Merkezi