Sublimasyon kupa bardak baskı ile ilgileniyorsanız ya da toptan porselen kupa bardak almak istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken bazı önemli detaylar vardır. Satıcı firmanın uygun fiyatlı bir ürün sunması kadar pürüzsüz, kaliteli, kutulu beyaz kupa bardak sunması çok önemlidir. Firmanın stokları da oldukça önemlidir. Devamını almak istediğiniz ürüne her zaman ulaşabilecek misiniz? Bu sorunun cevabını alabiliyor olmanız gerekir.

Teknofinal sıraladığımız tüm detaylar hakkında size güvence verebiliyor. Kaliteli hizmet anlayışı ile toptan alımlarda uygun fiyat sunan Teknofinal, kupa dışında diğer bardak çeşitlerinde de çok daha fazla seçenekle beklentilerinizi karşılamayı hedefliyor.

Beyaz kupa bardak, baskı ile nasıl renklendirilir?

Bunun için sublimasyon yazıcı, sublimasyon mürekkep, sublimasyon transfer kağıdı, kupa pres baskı makinesi ve termal ısı bandına ihtiyacınız olur.

Sublimasyon Kupa Baskısı Nasıl Yapılır?

Kupaya en güzel baskıyı yapmak istersiniz. Bunun için izlemeniz gereken ilk adım, sublimasyon baskıda kullanacağınız fotoğrafa karar vermektir. Photoshop yardımı ile fotoğrafı açarak kupaya uygun ölçülere göre ayarlamanız gerekir.

Ürün üzerinde fotoğrafın orijinale yakın durması için keskinlik, kontrast ve renk ayarları yapılır. Bundan sonraki adım ise sublimasyon yazıcıdan transfer kağıdına çıktı alınmasıdır. Çıktıyı aldıktan sonra ısı bandı aracılığı ile sublimasyon kupaya yapıştırılır. Gerekli ısıda ve belirlenen süre bekletildikten sonra beyaz kupa bardak kullanıma hazırdır.

Kupaya Baskı Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Transfer baskı sırasında en önemli etken kupanın kaliteli olmasıdır. Kullandığınız makinenin kalitesi de sonucu etkiler. Genellikle makine ayarı 180-190C’ye ayarlanır. Süre olarak da yaklaşık 150-180sn. kadar beklenir. Baskı makinesi kupayı çok güzel bir kavramalıdır. Beyaz kupa bardak iyice sıkışmalıdır. Kullanacağınız transfer kağıdının mürekkebi tam olarak kupaya geçirmesi de çok önemlidir. Porselen ya da seramik malzemelerle üretilmiş kupaların kullanılması gerekir.

Teknofinal, toptan olarak sattığı beyaz kupaların dışında çok daha fazla seçenek ile karşımıza çıkıyor. İster kutulu ister kutusuz olarak satın alabileceğiniz ürünler muhteşem bir hediye seçeneği olacaktır. Ayrıca tüm kupaları toptan fiyatına almanın ayrıcalığını da yaşayacaksınız.

Beyaz Kupa Bardak Makinada Yıkanır mı?

Beyaz kupa bardak üzerine baskı işlemi yapıldıktan sonra birçok kişi tarafından kupanın nasıl yıkanması gerektiği araştırılıyor. Normalde pek tavsiye edilmiyor olsa da Teknofinal’den satın alacağınız kupaları uzun süre makinede yıkayabilirsiniz. Kullanıcının makinede yıkama beklentisini dikkate alan firma en kaliteli malzeme ile üretilen kupaları satışa sunmaya özen gösterir.

En dayanıklı kupa bardak seçenekleri porselen kupalardır. Kupa bardak baskılarındaki en önemlisi basım yapan makinenin kalitesi ve elbette fotoğrafın kalitesidir. Baskının hiçbir zarar görmemesi ve uzun süre kullanılması için kaliteli bir kupaya, transfer kağıdına ve mürekkebe ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız. Aradığınız tüm özellikleri bulabileceğiniz Teknofinal.com güvenli hizmeti ile sizi bekliyor.

Editör: Haber Merkezi