Evimizi kendi tarz ve rahatlığımıza göre döşediğimizde havasını değiştiren yatağa uzandığımızda yanımızda görmek istediğimiz rengarenk ve yumuşak dokulu yastıklar hayatın vazgeçilmezidir. Nevresim takımları, pike takımları, sade bir battaniye ne olursa olsun tamamlayanı yumuşacık pamuk dokusu ile başımızı yasladığımızda bize rahatlık hissi veren yastıklardır. Kullandığımız ev tekstilinde mutlaka bulunan yastıklar sık sık değiştirilmekte ve takımımızı renklendirmek için çok farklı alternatifleri istenmektedir. Bu nedenle gerek çift kişilik gerek tek kişilik yastıklar farklı seçeneklerle yastık seti halinde satışa sunulabilmektedir.  Genellikle pamuklu kumaştan üretilen yastık setleri çarşaflar ve diğer yatak odası tekstilleri ile kombin yapılabilecek renk ve desenlerde üretilmektedir. Hem günlük kullanım için hem misafirlerimiz için dolabın bir rafında yastık setleri için mutlaka yer ayrılmalıdır. İhtiyacınız olan yastık seti çeşitlerini www.elart.com online satış mağazasında ve satış noktalarında Elart güvencesi ile bulabilirsiniz.

Neden Elart Yastık Seti?

Dolabınızda ve yatak odalarınızda en sık kullanılan ev tekstili yastık kılıflarıdır.  Severek kullanılacak, sık yıkmaya dayanıklı, kaliteli ve sağlıklı malzemelerden üretilmiş yastık setleri elart çeyiz tarafından özenle üretilmektedir. Aradığınız tüm özellikleri bulabileceğiniz Elart, günlük ev tekstili ve çeyiz ürünlerinde kalitenin markasıdır. 500’den fazla satış noktası www.elart.com online satış sitesi ve diğer online satış mağazalarında tüm ürün çeşitleri ile müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmek ve evlerinde rahat etmelerini sağlamak için özenle çalışmaktadır. Elart çeyizde tarzınıza zevkinize hitap edecek renk ve desende onlarca yastık seti modellerini bulabilirsiniz. Kullanım alanına göre tüm nevresim ürünlerinin, pike ve yatak örtüsü ürünlerinin içerisinde mutlaka yastık seti de bulunmaktadır.

 En çok kullanılan ve yıkanan, en sık değiştirilen ve insanın yüzüne temas etmesi nedeniyle en özenle seçilmesi gereken ev tekstili ürünü belki de yastık kılıflarıdır. Bu nedenle en şık yatak örtünüzü tamamlayan, nevresim takımlarınızı daha şık hale getiren gözünüzden sakındığınız çocuklarınızın cildine dokunan bu ürünlerin kalitesinden emin olmalısınız. Defalarca yıkandığında bile renk ve dokusu değişmemelidir. Elart çeyiz sizler için aradığınız tüm özelliklerin bulunduğu onlarca çeşit üretmekte ve müşterilerinin tercihine sunmaktadır. İster yatak örtünüzün üzerinde göz alıcı şıklıkta duracak olan; kumaş çeşitliliği ve kalitesine göre nakışlı, dantelli, işlemeli, jakarlı pamuklu farklı renklerde, ister yatağınıza girip huzur içinde başınızı koyup uyumanız için %100 pamuklu kumaştan üretilmiş çeşitler www.elart.com sitesinde ve satış mağazalarında müşterilerin tercihini beklemektedir.

Kalitemiz

Elart tüm ev tekstili ve çeyiz ürünlerinde olduğu gibi yastık seti takımlarında da ISO 9001 kalite standartları %100 yerli üretim yapmaktadır. Tüm ürünlerinde olduğu gibi yastık seti yastık ve çarşaflarında %100 pamuklu kumaş tercih etmekte ve 57 tel dokuma kumaş kullanılmaktadır. Kullanılan kumaş ve boyalar kanserojen ve alerjen içermez, cildi tahriş etmez ve insan sağlığına zarar vermez. Kalite emek ister, bu nedenle Elart çeyiz tüm hammadde ve malzemelerini özenle seçmekte kalite kontrol aşamalarından geçirmekte ve en uygun malzemelerden sizlerin beğenerek kullandığı ürünler son teknoloji ile üretilmekte ve satılmaktadır. Yüzlerce çeşit Model çeşitliliği ve farklı tarzları ile uygun fiyatlarla her türlü zevke ve bütçeye hitap eden Elart tüm ürünlerini www.elart.com sitesi üzerinden inceleyebilir ve sizin için en uygun ve en güzel yastık çeşitlerini güvenle ve müşteri memnuniyeti garantisi ile alabilirsiniz.

 

Fiyatlarımız

Yaz kış yatağımızın üzerinde şık ve rahat kullanımı ile tarzımızı yatak odamıza yansıtan vazgeçilmez yastık seti ürünleri Elart çeyiz tarafından en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmekte olup bütçemize uyacak farklı çeşit ve fiyatlarla www.elart.com sitesinde ve satış noktalarında satılmaktadır.

Editör: Haber Merkezi