Saç renklendirme sistemi bruslight ve Garage Organics saç ve cilt bakım ürünlerinin yaratıcısı, kuaförlükte ilklerin mucidi olan Ahmet Çoban, en yeni ve en doğal saç renklendirme, saç şekillendirme trendleri için danışmanlık veriyor. Aynı zamanda L’Oréal Paris renk uzmanı olan Ahmet Çoban, İstanbul’da Levent, Nişantaşı ve Caddebostan şubelerinde, İzmir’de ise Alsancak şubesinde müşterileri ile yakından ilgileniyor, onları yakından tanıyarak saç kesimi, saç bakımı ve saç renklendirilmesi konularında en ideal çözümleri sunuyor. Son olarak zor taranan saçları anında nemlendiren, yumuşatan ve kolayca açılmasını sağlayan Leave-InTreatment NO.2 saç bakım formülünü Garage Organics ailesine katan Ahmet Çoban’ın Aloe Vera içeren doğal organik malzemeler kullanılarak üretilen Garage Organics saç bakım ve cilt bakım ürünleri yurt dışında da ilgi görüyor.
Merve Boluğur, Güzide Duran, Didem Soydan, Vildan Atasever, Ece Vahapoğlu, Yüksel Ak, Burcu Esmersoy, Neslişah Alkoçlar gibi birçok ünlü isimle çalışan trend öncüsü kuaför Ahmet Çoban saç renklendirmede röfle, gölge, highlight, lowlight, ombre, sombre, brushlight, facelight gibi işlemleri ustalıkla yapıyor.

BRUSHLİGHT NASIL UYGULANIYOR?
Patentli özel fırça tasarımı brushlight ile boya, doğal geçişlerle saçlara taşınıyor, saçlar doğal highlight’lar kazanıyor. Müşteriyle birebir ilgilenmeyi tercih eden Ahmet Çoban için yüz şeklinin, ten renginin, saç tellerinin kalınlığının, saçın gürlüğünün ve dalgasının önemli bir rolü bulunuyor. Ahmet Çoban brushlight’ın ömrünü uzatmak ve parlaklığını uzun süre korumak için banyodan önce Garage Organics ürünleri ile saç bakımı yapılmasını öneriyor. Usta kuaför; sosyal medya hesaplarında takipçilerinin saç bakımı ile ilgili tüm sorularını da yanıtlamaktan çekinmiyor.

AHMET ÇOBAN’IN YÜKSELEN KARİYERİ
15 yaşında kuaförlüğe başlayan Ahmet Çoban, 2008 - 2012 yılları arasında MOS’ta kariyerine devam etti ve kurumun en genç yöneticilerinden biri olmayı başardı. 2012 yılında Nişantaşı’nda şubesini açtığı Makas markası ile kariyerine devam eden Çoban, Etiler ve Nişantaşı’nda ikinci bir salon açarak yoluna 3 Makas şubesi ile devam etti. Ahmet Çoban bu dönemde ombre, brushlight, chilla, sunkissed, transparan boya gibi birçok farklı uygulama ve renklendirme tekniklerini geliştirdi. Saç bakımında en çok merak edilenleri Garageorganics.com web sitesinin Garage Blog sayfasında paylaşan Ahmet Çoban; Garage Organics ürünlerinin en doğru kullanım yöntemleri, saç problemleri, saç modası, yaz mevsiminde saç bakımının püf noktaları gibi birçok konuda bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor.

AHMET ÇOBAN’IN FORMÜLÜYLE GARAGE ORGANİCS ÜRÜNLERİ
Garage Organics markalı saç ve cilt bakım ürünleri dünyanın en prestijli organik ürün sertifikalarından ETKO ve COSMOS ORGANIC sahibi bir marka. Hem saç hem de vücut bakımında da öne çıkan formüller geliştiren Ahmet Çoban’ın Garage Organics saç ve vücut bakım ürünleri garageorganics.com online mağazasından, İstanbul Teşvikiye’deki Fulya eczanesinden ve Beymen mağazalarından satın alınabiliyor. Formülündeki %98.2 saf ve organik Aloe vera bakımı ile cildi ve saçları beslerken, hücreleri yenileyen Garage Organics Aloe Gel; saçı onaran, içeriğindeki vitamin ve minerallerle saçı besleyen Garage Organics Hair Balm ve saçın gelişimini destekleyerek kepeğe engel olan, saçın kolay şekil almasını da sağlayan Garage Organics Hair Serum Garage Organics’in öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor. Ahmet Çoban Garage Organics saç ve vücut bakım ürünlerinde Leave-InTreatment saç bakım ürününden sonra yepyeni bir formül ile Leave-InTreatment NO.2’yi geliştirdi. E vitamini ile zenginleşen formülü, artan gramajı ve yeni esansı ile No.2 sprey saçlara banyo sonrası pratik bakım sunuyor.
Ahmet Çoban’ın saç bakımında yenilikçi yaklaşımlarını, garageorganics.com web sitesinden ve Garage Hair Repair Studio Instagram ve Facebook sayfalarından takip edebilir, saçlarınızda Ahmet Çoban imzasını taşımak için bir konsültasyon randevusu alabilirsiniz. Ahmet Çoban, müşteri ile ilk tanışmada müşteri adayına saç tipine, kişisel tarzına, ten rengine en uygun modeli anlatıyor. Böylece en doğru renk, en doğru kesim çözümleri uygulanabiliyor.

Editör: Haber Merkezi