Avşar Çiftliği, Türkiye’nin birçok noktasında katkısız ve doğal et ürünleri sunan bir markadır. Çalışmalarına 1988 yılında başlayarak o günden bugüne çok özel lezzetleri müşterileriyle buluşturmuştur. Sosis, kavurma, pastırma, lokum gibi pek çok lezzeti özel fiyatlarla sunan marka, kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri hayvanlarla sağlıklı ürünlerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Afyon’un ünlü sucuk lezzeti ve sahip olduğu deneyimlerle ön plana çıkmayı başaran marka, çalışmalarını sürdürmektedir.

Güvenilir Ödeme ile Kolay Satın Alma İşlemleri

Web siteleri üzerinden satın alma ile ilgili en tedirgin edici husus güven meselesidir. Bu durumun farkında olan ve müşterilerine güvenilir bir ödeme sistemi sunan Avsarciftligi.com, bu sayede ürünlerin sorunsuzca satın alınmasını sağlıyor. Sitede üyelik işlemleri yapılarak hesap açılabilir ve ürünlerin satın alma işlemleri kolaylıkla yapılabilir. Ayrıca gerçekleştirdiğiniz işlemleri hesabınız üzerinden takip edebilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerle ilgili bilgilere hesabınızdan ulaşabilir, ürünleriniz kargoya verildikten sonra nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Ayrıca süreç içerisinde herhangi bir sorun yaşamanız durumunda Whatsapp Canlı Destek alarak sorunlarınızı iletebilirsiniz. Bunun yanı sıra iade ve koşulları ile ilgili site üzerinden bilgi sahibi olmanız da mümkündür.

Doğal Et Ürünleri

Et ürünleri ve işlenmiş gıdaların üretimini gerçekleştiren Avşar Çiftliği, bu ürünleri müşterilerine sunuyor. Kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri ürünleri çok özel şekilde müşterileriyle buluşturan marka, sağlıklı bir beslenmeye de katkıda bulunmaktadır. Sucuk, pastırma, füme et, kuru et, salam, sosis, kavurma ve lokum kategorilerinde yer alan ürünler; Avşar Çiftliğinden sizlerle buluşuyor.

İslami koşullara uygun şekilde kesilen büyükbaş etlerle ürünler hazırlanmaktadır. %100 kırmızı etlerle hazırlanan ürünleri gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Her bir ürün kategorisinde farklı gramajlarda ve türlerde ürünler yer alıyor. Web sitesine giriş yaparak ürünlerle ilgili daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.

%100 doğal ve katkısız ürünleri sizlerle buluşturan Avşar Çiftliği, sütten yetişen hayvanları ile ilgili rutin sağlık kontrollerini yapmakta ve müşterilerine sağlıklı ürünler sunmaktadır. Ürünler, Türkiye’nin pek çok noktasına kargo aracılığıyla gönderilmektedir. Ürünler çok özel şekilde paketlenmekte olup kargo sürecinde herhangi bir sorun yaşanması durumunda var olan sorunlar kısa sürede çözümlenmektedir.

Editör: Haber Merkezi