Doğa temalı tasarımlarda bulunan ve doğanın korunmasına katkıda bulunan SuCo; suluk matara, sweatshirt, çanta ve matara taşıma iplerinin tasarımını gerçekleştiriyor. Üretim anlayışının temelinde sürdürülebilirlik yer aldığı için tasarlanan ürünler, uzun süreli kullanımı mümkün kılıyor. Bunun yanı sıra, doğayı kirletmeyen, doğal kaynakların koruyan bir üretim anlayışının temelde olduğu görülüyor.

SuCo, suluk matara üretimlerine 2015 yılında başlamıştır. Gelecek nesiller için yaşanabilir bir gezegen bırakma fikrinden yola çıkarak faaliyetlerine başlayan marka, ilk etapta SuCo suluk mataraları müşterilerle buluşturmuştur. Şu anda, her bir kategoride birbirinden özel tasarımlara ev sahipliği yapan üretim yelpazesine sahiptir.

Farkındalığı Artıran Doğa Dostu SuCo Suluk Matara ve Matara İpleri

Doğa dostu üretimde bulunan SuCo, gezegenin karşı karşıya kaldığı sorunları tema olarak kullanmaktadır. Bu anlayışın ürünü olan suluk matara ve matara ipleri, modern tasarıma ve incelikli dokunuşlara sahip. Her yerde kullanılabilen suluk mataralar, katlanabilmeleri sayesinde çantalarda da taşınabiliyor; üstelik fazladan yer de kaplamıyor.

Suluk mataraların özellikle öğrenciler tarafından konforlu taşınmasını olanaklı kılan matara ipleri, göz alıcı bir tasarıma sahip. %100 yün ya da %100 pamuk atık ipten oluşan taşıma ipleri, insan sağlığına hiçbir şekilde zarar vermiyor. SuCo suluk mataraların çantalara asılmasını sağlayan matara ipleri, katlanan mataraların açılmamasını da mümkün hale getiriyor. Farklı tasarımlara sahip ürünlerin her biri, sitede yer almaktadır.

Atık Malzemelerden Üretilen Sweatshirt ve Bez Çantalar

Atık malzemelerin kullanımı doğadaki kaynakların tüketiminde tasarrufu mümkün kılıyor. Bunun yanı sıra çevre kirliliğini de önleyen atık kullanımı, SuCo ürünlerin tasarımında kullanılıyor. Birçoğu atık malzemelerden üretilen sweatshirt ve bez çantalar, konforlu kullanımı mümkün kılmaktadır.

Doğa sorunlarının tema olarak kullanıldığı tasarımlar, gelecek nesillere daha iyi bir gezegen bırakılabilmesinin ne denli önemli olduğunu gözler önüne seriyor. Farklı modellere sahip ürünler, etik şartlarda üretilmektedir. Bez çantalar; sırt çantası, kol çantası ve el çantası olmak üzere üç kategori üzerinden satışa sunuluyor.

Sweatshirtlar ise kadın, erkek ve unisex olacak şekilde üç farklı kategori altında müşterilerle buluşuyor. Ürünleri incelemek için mataramasu.co sitesine giriş yapabilir, arzu ettiğiniz kategoriyi seçerek ürünleri detaylıca inceleyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi