Sakarya Erzurumlular Derneği Başkanı Dursun Murat Ak ve yönetiminin ev sahipliğini yaptığı piknik şölenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Özen, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, İl Müftüsü Hasan Başiş, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Fikret Halis, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, BBP İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala, Haymanalılar Derneği Başkanı Eli Ali İhsan Tarım, Trabzonlular Derneği Başkanı Prof.Dr. Fehmi Çelebi, Arifiye Erzurumlular Derneği Başkanı Ahmet Demir, Rizekentliler Derneği Başkanı Başkanı Adem Geyik ve yönetim kurulları, PTT Baş Müdür Yardımcısı Mustafa Çelik, Kocaeli, Bilecik ve civar illerin dernek başkan ve yöneticileri, derneğin eski başkanları ile Sakarya’daki Erzurumlular ve aileleri katıldı.

MÜZİK EŞLİĞİNDE

Piknik şöleninde Erzurumlu sanatçılar Dadaş Hüseyin ve yerel sanatçılar sahne alarak birbirinden güzel parçalarını seslendirerek katılımcıları coşturdular. Oynanan oyunlara Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve diğer başkanlar eşlik ederek yaşanan coşkuya ortak oldular.

Yine Erzurumlu stand-upcu Bilal Tavlak esprileriyle kırıp geçirirken, yapılan çekilişlerle birbirinden güze hediyeler dağıtıldı. Şair Murat Sarıoğlu’da sahne alarak şiirleriyle gönüllere dokundu. Yöresel oyunların oynandığı piknik şöleninde çeşitli ikramlarda dağıtılırken, çocuklar için kurulan oyun grupları doldu taştı.

EĞLENCELİ ÇEKİLİŞLER

çekilişlerde ise hafta sonu tatilleri, indirim anlaşmaları, yemek hediyeleri talihlileri de belirlendi. Çekilişte en çok takdir alan hareket ise derneği önceki dönem başkanı Mükerrem Koç’tan geldi. Özel bir göz hastanesinin sponsorluğunda yapılacak 15 bin liralık göz ameliyatının talihlisi olan Mükerrem Koç, hediyenin ihtiyaç sahibine verilmesini istedi. Koç’un bu hareketi pikniğe katılanlar tarafından alkış aldı.

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yine piknik şöleninde emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu başta olmak üzere, sponsor firmalara ve derneklerin başkanlarına teşekkür plaketleri verildi. Ayrıca Sakarya Erzurumlular Derneğin eski başkanlarına da hizmetleri için teşekkür plaketi verildi.

HASRET GİDERDİLER

Dernek Başkanı Dursun Murat Ak, “Pandemi nedeniyle birbirimize hasret kalmıştık. Hasreti bitirmek için düzenlediğimiz şölenimize gösterilen ilgi hepimizi memnun etti. Şölenimizde bir araya gelerek hem kucaklaştık, hem de güzel anılar biriktirerek keyif dolu bir gün geçirdik. Buluşmalarımız, kültürel, sportif ve diğer etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Düzenlediğimiz şölenimize katılım sağlayan başta değerli büyükşehir belediye başkanımıza, ilçelerimizin belediye başkanlarına, siyasilerimize, kardeş ve komşu derneklerimize, hemşehrilerimize, Erzurum’a gönül verenlere, Sakaryalılara ve gönüllere giren sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi