Normalleşme döneminde Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bankası ortak yaptıkları açıklama ile vatandaşlara taşıt, konut, eşya ve tatil kredileri vereceklerini duyurdular. Özellikle yeni evlenecek olanlar ve evlenmek isteyenler mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri ürünlerini ekonomik sıkıntı yaşamadan almak için kredilere yoğun ilgi gösterdi. Çokal, “Bizim de evlenenlere desteğimiz olsun diyerek düğün paketlerimizde yüzde 50'ye varan indirimler uygulayarak ve sezonda düğün hazırlığı yapanlara biz de destek olmak istedik” dedi.

KÖKLÜ FİRMALARDAN
2021 yılı trend mobilya modellerini müşterilerinin beğenisine sunduklarını hatırlatan Çokal, düğün paketi adı altında tasarladığımız konseptlerde 50’ye varan indirimler uyguladıklarını açıkladı. Evlilik planı yapan çiftlere özel düğün paketleri içinde yer alan ürünleri anlatan Çokal, “Yatak odası, yemek odası, ve koltuk takımları gibi ürünlerden oluşan düğün paketlerimizle, benzersiz ürün seçenekleri ve çok cazip fiyat avantajları sunuyoruz” dedi. Sakarya merkezli olup Türkiye’nin köklü mobilya firmalarından biri olduklarına değinen Çokal, “Çağdaş konsept, ürün kalitesi, satış sonrası hizmet kalitesi ve zengin ürün yelpazemizle sektörün öncü firmaları arasında yer almaktayız” diyerek 2021 trend mobilya modellerini müşterilerinin beğenisine sunduklarını belirtti.

‘ÇOKAL MOBİLYA’ 40 YAŞINDA
‘Değişimin Başlangıç Noktası’ sloganıyla faaliyet gösteren Çokal Mobilya’nın 40 yıl önce başladığı Mobilya sektöründe 40 yılı aşkın deneyim ve tecrübesiyle hazırladığı konsept tasarımları sizlere sunarak, yaşam alanlarınıza büyüleyici izler bırakan Çokal Mobilya; 1980 yılında "Değişimin Başlangıç Noktası" felsefesi ile yola çıkan bir aile şirketidir. Mobilya sektöründe birçok ilke imza atan firmamız, ‘Çokal Mobilya’ başlangıçta Sakarya markası olup sonrasında bir Türkiye markasına dönüştüğünü anlatan Çokal, “Teknolojiyi takip eden AR-GE departmanımızın yenilikleri ile sektörün öncüsü olmaya devam ediyoruz” dedi.

2 YIL GARANTİLİ
Satışa sundukları tüm mobilya ürünlerinde 2 yıl garanti olduğunu vurgulayan Çokal, Sakarya’nın yanı sıra, Türkiye’nin her yerine adrese teslim satış yaptıklarını kaydetti. Çokal, “Tecrübeli kadromuz ve Türkiye’nin birçok ilinde bulunan çözüm ortaklarımız ile kalite odaklı çalışma anlayışı ilkelerine dayanarak hizmet vermekteyiz” ifadelerini kullandı. Düzenledikleri kampanyanın benzersiz avantajlar içerdiğini vurgulayan firma yöneticilerinden Erkan Çokal, “Cazip fiyat ve kampanyalı düğün paketlerimiz hakkında detaylı bilgi almak isteyenler @cokalmobilya instagram sayfamızı ziyaret edebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi