Şarkı ve dansların yanı sıra animasyon ekiplerinin de yer aldığı çocuk şenliğinde 250 yetim ve öksüz çocuğa bayram hediyeleri verildi.

YOĞUN İLGİ
Program sonunda açıklamalarda bulunan İyilik Kazanacak Derneği kurucularından Cüneyt Uzun bu işe insanların yüzünde bir nebze de olsun tebessüm yaratmak için girdiklerini belirterek, “Limit yok adı altında sosyal medya platformu kurarak yardımlarımıza başlamıştık. O zamanlar kendi bütçemizden ve çevremizdeki hayırsever insanlardan aldığımız bağışlarla ilerliyorduk. Sonrasında ise videolarımız çok fazla izlenmeye başlandı ve hem yurt içinden hem de yurt dışından çok fazla bağış aldık. Bizde bu bağışları kabul edebilmek için İyilik Kazanacak Derneği’ni kurduk. Amacımız Sakarya’daki insanlara yardım eli uzatmak” dedi.

YARDIM ELİ
Ömer Kaçan ise, “Daha çok zorda kalan ve muhtaç durumda olan ailelerimize yardım ediyorduk. Ramazan Bayramı dolayısıyla bir değişiklik yapmak ve farkındalık yaratmak istedik. Bu bayramda 250 yetim ve öksüz çocuğumuza ayakkabısından pantolonuna, tişörtüne, oyuncağına kadar hediyelerimizi vermek istedik. Bugün millet bahçesinden yaptığımız çocuk şenliği etkinliği ile de bunu süsledik. Bizler Sakaryalıyız ve sadece Sakarya’da bulunan yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardım ediyoruz. Dileyenler bizi ‘Limit yok’ sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip ederek yaptığımız etkinliklerden takip edebilir ve bize destek olabilir” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi