Erenler Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve üç ayrı oyun adasından oluşan Oyun Sokağında anaokulundan lise seviyesine kadar, çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri 3 farklı konsept yer almakta.12 adet golf alanı, 1 adet yer satrancı, 2 adet yer bowlingi ve bir adet shuffleboard içeren mini golf sahası, yerli kahramanlarımızın yanı sıra çizgi kahramanlarının yer aldığı masal park ve son olarak çizgi oyunları, alfabe, sayılar ve tarih gibi temel eğitim bilgilerinin oyunla öğrenilmesini sağlayacak oyun sokağı artık açılış gününü bekliyor.

PARKTA 83 FİGÜR
Henüz açılışı gerçekleştirilmeden çocukların büyük ilgisini çeken parkta Masal Park bölümünde Yeniçeri askeri, Hacivat ve Karagöz, Keloğlan, Nasrettin Hoca gibi Türk Kahramanlarının yanı sıra Şirinler Sünger Bob Miki Fare ve Temel Reis gibi birçok çizgi film karakteri ile birlikte toplan 83 figür bulunuyor.

“ÇOCUKLAR ÖZGÜRCE OYNAYACAK”
Oyun Sokağının 25 Nisan Çarşamba günü saat 11.00 ‘de açılışının gerçekleşeceğini ifade eden, Erenler Belediye Başkanı Öztürk; “ Erenler Mahallesi 1050.Sokakta yapımı tamamlanan Oyun Sokağı Projemizde çocuklarımızın sosyalleşmesini, toplumun bir parçası olmalarını, güvenli bir şekilde oynayarak öğrenmelerini amaçladık. Farklı konseptlerde oyun adalarından oluşan ve farklı yaş gruplarına hitap eden parkımızda, çocuklarımıza çizgi oyunlarından, yerli kahramanlara, yer satrancından minigolfe kadar farklı oyun alanları sunuyoruz. Çocuklarımızın büyük bir heyecanla bekledikleri oyun sokağı parkını 25 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’de açıyoruz. Bütün çocuklarımızı parka bekliyoruz. Oyun Sokağı Erenler bölgemize ve halkımıza hayırlı olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Editör: Haber Merkezi