Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kocaali Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, AK parti İlçe Başkanı Ersan Demir,
 Gençlik Spor İlçe Müdürü Ramazan Doğanay, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Mansur Saldıran, İlçe Jandarma Komutanı Öcal Ereli, Çam Dağı’nda yapılması planlanan “Çamdağı Kamp ve Karavan Alanı” projesi için arazi keşif çalışmalarına başladı.

----

HAYIRLI OLSUN
Kocaali Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu,” Sakarya’mız doğal güzellikleriyle her geçen gün Doğa Turizmi alanında cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Kocaali’mizin güzelliklerinden biri olan, Çamdağında; Sakarya Valimiz sn. Çetin Oktay Kaldırım’ın himayelerinde “Çamdağı Kamp ve Karavan Alanı “için planlama çalışmalarımıza başladık. Şimdiden ilimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

----

ÇAMDAĞINDA, KAMP VE KARAVAN ALANI
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar,” Çamdağı Kamp ve Karavan Alanı için planlama çalışmalarımıza başladık. Belirlediğimiz üç nokta var.  Bu mevkiiler için resmi sürecin tamamlanmasını bekliyoruz. Resmi işlemlerin ardından hemen projelendirme çalışmalarına başlayacağız. Proje kapsamında belirlenen mevkii içinde; Kamp ve Karavan Alanı, Bungalov evler, Seyir Terası, Kitap Okuma yeri ve farklı özellikleri barındırabilecek. Fakat, biz bu çalışmaları yaparken Doğanın ve Ekosistemin zarar görmemesi için çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi