Ödül törenine üç farklı camiden yaz programına katılan ve devamlılık gösteren öğrencilere öğrendikleri bilgiler ve derslerdeki devamlılıkları değerlendirilerek ödülleri takdim edildi. Açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Başkanı Enes Boz, amaçlarının gelecek nesillerin Genç MÜSİAD'ı hayırla yâd etmesi olduğu değerlendirmesinde bulundu.

BİNLERCE ÇOCUK
Proje ile ilgili bilgi veren Boz, "2009 yılında İstanbul'da tek bir camide 5-15 yaşları arasındaki 30 çocuğumuz ile başlayan projemiz, bu yıl 50 şubemizde 3 bini aşkın çocuğa ulaştı. Bu yıl da Sakarya olarak Erenler’de 3 cami belirledik. Bu camileri her hafta ziyaret ederek çocuklar ile güzel dakikalar geçirerek ikramlar dağıttık.”

ÖDÜLLER
Boz; “Hocalarımızın değerlendirmeleri ile ilk üçe bisiklet, drone, zeka oyunları ve hediyeler takdim ederek yüzlerinde minik bir tebessüm olmak istedik. Genç MÜSİAD olarak amacımız sadece girişimci ve genç iş adamları yetiştirmek değil, aynı zamanda geleceğin ahlaklı ve erdemli nesillerini de yetiştirmek. Bu minvalde Genç MÜSİAD olarak üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

BULUŞMA NOKTALARI
MÜSİAD Şube Başkanı Yaşar Coşkun ise “Proje, gelecek nesillerin camiyi sadece bir ibadethane olarak görmemesini, aynı zamanda bir buluşma, tanışma ve kaynaşma yeri olarak görmesini sağlamak amacıyla başlatıldı. Bu projede amaçladığımız husus küçük kardeşlerimize camiyi sevdirmek, hafızaları henüz tazeyken camiyi, cami dostluklarını, caminin onlara kattıklarının hafızalarında yer etmesini sağlamaktır.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi