Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek projede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar’ın da yer aldığı incelemede görevlilerden bilgiler alan Başkan Toçoğlu, projenin Sakarya için anlamlı bir çalışma olduğunu vurguladı.

430 METREKARELİK ALAN
Başkan Toçoğlu, “Şehit ve Gaziler Derneğimizden tesis konusunda talepler alıyorduk. Hemen gerekli adımları attık. Projemizi hazırladık. Yapım ihalesine çıktık. 430 metrekarelik alan üzerine 2 kat olarak projelendirdiğimiz tesisin kısa süre önce temelini atmıştık. Şu anda çalışmalar zemin katta devam ediyor. İnşallah en kısa süre içerisinde tamamlayarak, şehit yakınları ve gazilerimize armağan edeceğiz” diye konuştu.

AZİZ HATIRALARI YAŞAYACAK
Sakarya için anlamlı bir proje olduğunu ifade eden Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin tamamında altyapı, çevre, spor, ulaşım gibi başlıklarda birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Ancak bazı projeler var ki bizim için anlamı daha büyük. Adapazarı Şeker Mahallesi’nde (Şeker Camii mevkii) Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edeceğimiz bu projeyi de çok önemli ve anlamlı buluyoruz.  Bu projemizle şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarını bir nebze olsun yaşatmış olacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi