Sakaryalı MS hastaları ile birlikte Engelliler ve Yardımlaşma Derneği üyeleri Akçakoca’da moral depoladı. Türkiye Multipl Skleroz Derneği Üyesi Yalçın Alagöz’ün davetlisi olarak Akçakoca’ya giden dernek üyeleri gönüllerince güzel bir gün geçirdi.

Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, Türkiye Multipl Skleroz Derneği Üyesi Yalçın Alagöz’ün daveti üzerine MS hastalarımızla ve engelli üyelerimizle birlikte Akçakoca’ya bir gezi gerçekleştirdik. Hastalarımız için farkındalık amaçlı birçok amaç yerine getirilmiş oldu dedi.

Türkiye Multipl Skleroz Derneği Sakarya Şube Başkanı Özlem Önel, engellilerden ulaşabildikleri küçük bölümünün yaşamına bir nebze de olsa katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Salgın hastalıktan toplumun her kesimi gibi engellilerin de olumsuz etkilendiğini ve bu süreçte evlerine kapandıklarını ifade eden Başkan Önel MS hastaları ve Engelliler için moral ve motivasyon etkinliklerini sürdüreceklerini dile getirirken, katkılarından dolayı Akçakoca Belediye başkanı Okan Yanmaz’a teşekkür etti.

Geziye katılan Nöroloji uzmanı Doç. Doktor Abdülkadir Tunç, “MS hastaları ve yakınlarının yanı sıra toplumun her kesiminden insanlara ulaşarak farkındalığın arttırılmasını sağlamış olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi