Başkan Kaşdaş paylaştığı mesajında şunları dile getirdi:

“Ramazan ayı boyunca tuttuğumuz oruç, yaptığımız ibadetler, indirilen hatimler ile derin bir manevi iklimi; huzur iklimini, kardeşlik iklimini teneffüs etmemizin ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yardımlaşma ve kaynaşma duygularının zirve yaptığı; birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği bayramlar hayatımızda mümtaz bir yere sahiptir. Çünkü bayram, insanlığın her zaman ihtiyaç duyduğu dayanışma iklimini güçlendirmek, mesafeleri ortadan kaldırmak, kırgınlık, dargınlık ve küskünlükleri sona erdirmek için bir fırsattır.

Koronavirüs salgını nedeniyle buruk girmemize rağmen, manevi iklimini iliklerimize kadar soluduğumuz Ramazan ayı sonunda ulaştığımız bu bayram, sevdiklerimizden, aile büyüklerimizden, eş, dost ve akrabalarımızdan uzak kalacak olsak da yeniden bir arada olacağımız sağlık dolu günler için dua ederek ve evlerimizde kalarak geçecek. 

Her şeye rağmen sahip olduklarımızın kıymetini bilerek, tefekkür ederek, yaşadıklarımızdan dersler çıkartarak, uzaktan da olsa sevdiklerimizi ihmal etmeyeceğimiz, evlerimizde de olsa dolu dolu geçireceğimiz bayram günleri var önümüzde. Bu vesile ile, Sakaryamız başta olmak üzere, ülkemizin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bu müstesna günlerin kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum.

Rabbim en kısa zamanda bu salgın belasından kurtulmamızı ve yeniden sağlık dolu günlere dönmemizi nasip etsin. “

Editör: Haber Merkezi