Yaz denilince, tatile gitmek için her zaman ilk akla gelen, şirin evleri ve mavi bayraklı plajlarıyla Bodrum Yarım Ada'sıdır. Hem eğlenceli ve dinamik gece hayatıyla hem de okyanus gibi saydam denizleri ve gezilecek çeşitli turistik yerleriyle olsun Bodrum, dünyanın en gözde tatil beldelerinden biridir kuşkusuz. Peki, nerede kalmalı? Aradığınız tatil moduna kalınacak en güzel bodrum otelleri:

Bodrum'da Kalınacak En Güzel 5 Yer

    * Yalıkavak

    * Gümüşlük

    * Türkbükü

    * Ortakent

    * Gümbet

    * Yalıkavak

Lüks Marinası ile ünlü Yalıkavak, deniz severler için doğru bir tercih olacaktır. Gündüz gemi turlarına katılabilir, akşam lezzetli taze deniz ürünlerinden oluşan Akdeniz ve ege mutfak yemeklerini ay ışığı altında yiyerek tatilin tadını çıkartabilirsiniz.

Gümüşlük

Sakin ve ekonomik bir tatil yapmak isteyenler, yarım adanın en batısında yer alan Gümüşlük'te dekoratif butik otellerde konaklayabilir. Estetik mimarilere ev sahipliği yapan, sokakların begonvillerle dolu olduğu belde de her köşe başı, bir el sanatçısının sanatsal ürünleriyle karşılaşmanız kaçınılmazdır. Akşamları keyifli yürüyüşler yapabilir, el sanatçılarının seramik, ahşap ve cam çalışmalarına tanıklık edebilirsiniz.

Gümbet

Eğlence arayanlar buraya. Bodrum Merkezi'ne çok yakın olan Gümbet tam anlamıyla bir tatil cenneti. Aşıkların, yeni evli çiftlerin çoğunlukla tercih ettiği bu beldenin çevresi oteller, gece kulüpleri ve kafelerle çevrili. 2 Kilometreye yakın uzunluğundaki sahilinde çeşitli plajlar ve su sporu aktiviteleri bulunmaktadır.

Türkbükü

Gündüz plaj partileri ve eğlenceli etkinlikler arayanlar için doğru adres. Bodrum'un kuzeyinde yer alan Türkbükü sahili yazın araç trafiğine kapalıdır. Sahil boyunca lüks oteller, restoranlar ve kafelerin olduğu belde günlük birlik tekne turları yapmak isteyen ve konforlu tatil arayanlar için çok uygun.

Ortakent

Yahşi ve Camel Beach adlı iki plajı ile ünlü olan belde, yarımadanın ikinci geniş sahili olarak yer alıyor. Rüzgar sörfü, dalış ve yelken aktivitelerine katılmak isteyenlerin ilk adresi. Okyanus gibi berrak denizi hem gündüz yüzme severler için hem de akşam seyir manzara için inanılmaz bir görsellik sunuyor. Her ekonomiye uygun çeşitli otel ve pansiyonları ile size uygun tatil planını rahatlıkla yapabileceğiniz bir belde.

Bodrum otellerini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için https://www.tatileksper.com/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi