Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından “Kültür ve Sanat Yarışmaları” adı altında Türkiye geneli düzenlenen “Gençler Arası Bilgi Yarışması” ödülleri Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde sahiplerine teslim edildi.
2021 Yılı Gençler Arası Bilgi Yarışması Marmara Bölge Finali kapsamında 27-28 Mayıs'ta Kocaeli’den online olarak gerçekleşmişti. Yarışmaya Sakarya’dan Lise ve Üniversite kategorisinde iki grup katılmıştı.

ÖDÜL ALANLAR
2021 Yılı Gençler Arası Bilgi Yarışması Marmara Bölge Finali yarışmasında lise kategorisinde Marmara Bölge Birinci Kaan Ay, Alihan Altuntaş, Talha Bostan. Üniversite kategorisinde Marmara Bölge İkincilik Ramazan Er, Zeynep Yüksel ve Mehmet Can Günsevdi.

TEBRİK ETTİLER
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangır yarışmacıları tebrik ederek Sertifika, Hediye Çeki ve Plaket ödüllerini sahiplerine verdiler. Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur, Gençlik Liderleri ve Gençlik Faaliyetleri Birimi de ödül törenine katılarak yarışmacıları tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi