Gerek iş ortamında gerekse çeşitli davetlerde giyilmek üzere kullanılan kullanışlı bir üründür. Her erkeğin mutlaka kendi dolabında bulundurması gereken bir üründür. Bu anlamda erkeklerin günlük hayatta giyebileceği bir beyaz gömleğinin olması, yapacağı kombinin daha iyi olmasını sağlayabilir. Kolay kombin yapılabilen bir ürün olduğu için sevilen bir üründür. Özellikle beyaz gömlek giyen erkeklerin ilk kombini yaptığı ürün şüphesiz pantolonlardır. Özel günlerin kurtarıcısı olarak ön plana çıkan beyaz gömleklerde koyu renkli pantolonlar oldukça şık durur. Özellikle erkeklerin en çok tercih ettiği pantolon renkleri arasında siyah, lacivert ve karamel pantolonlar gelir.

Beyaz gömleklerin pantolonlarla olan ilişkisini anlamak için ayna karşısında ürünleri mutlaka denemek gerekir. Özellikle beyaz gömlek ve pantolonların hangi etkinlik için kullanılacağına göre karar vermek gerekir. Beyaz gömlekler her aktivite için uygun olabilir. Düğünlerde, iş toplantılarında veya gündelik hayatta kullanım için beyaz gömlekler uygundur. Beyaz gömlekler ile birlikte siyah kumaş pantolon tercih edildiği zaman resmi ve özel ortamlarda kullanılmak üzere bir hava yaratır. Ancak mavi jean pantolonlar ile denendiği zaman daha şık ve spor bir hal alabilir. Dolayısıyla buna göre tercih edilmesi gerekmektedir. Pantolonların renkleri bu konuda değişebilir. Lacivert, mavi, gri ve kahve gibi birçok renkte pantolon tercih edebilirsiniz. Size çok yakışacağını düşündüğünüz ve ortama uygun olan pantolonları tercih edebilirsiniz. Birbirinden şık erkek pantolonlar Markastok’ta sizleri bekliyor. Hemen inceleyin : https://www.markastok.com/erkek-pantolon-modelleri

Beyaz Gömleğe Uygun Kravat Seçimi-Kombini

Erkeklerin dolabının olmazsa olmazı olan beyaz gömlekleri kullanırken aynı zamanda kravat seçimini iyi bir şekilde yapmak gerekir. Her erkeğin bir beyaz gömleği bulunur ve bununla uyum sağlayabilecek kravatları olması gerekmektedir. Sade beyaz gömlek kullanan birisi için kravat seçimi esasında kolaydır. Hoşunuza gidebilecek ve uygun ortama göre giyebileceğiniz bir kravatı tercih ederken gri renkte veya siyah renkte bir kravat tercih edebilirsiniz. Kravatların ciddi bir görünüm kazandırması açısından ve karakterli tasarımları tercih etme açısından üzerinde desenler olabilir. Özellikle iş yaşamında çok kullanılan bir gömlek olduğu için insanlar çok kararsız kalmaz. Her renkte kravat için beyaz gömlekler uygun olarak gözükebilir.

Beyaz gömlek ve kravat seçiminde tamamlayıcı renkleri kullanabilirsiniz. Tamamlayıcı renk kullanmanız için her zaman gömleğinizin renginden daha koyu bir renkte kravat tercih etmeniz gerekir. Beyaz gömlek için her renk kravat seçimi yapılabilir. Bu konuda erkeklerin tamamen zevkine göre hareket etmesi mümkün. Kravat genel olarak iş yaşamında sıkça kullanılan aksesuarlar arasında yer alır. Erkekler isterse düz siyah renk isterse desenli olan kravatları tercih edebilir. Diğer gömlek renklerinde kravat seçimleri değişebilir. Örnek olarak mavi gömlek için koyu yeşil kravat tercih edilebilir. İş yaşamınızda rahat ederken kravatınızla alakalı bir şüphe duymamak adına beyaz gömleği tercih edebilirsiniz. Erkeklerin her defasında beyaz gömlek kullandığı bilinen bir durum. Sizde buna göre kombin yapabilirsiniz.

Beyaz Gömlek ve Ceket Seçimi-Kombini

Erkek gömlek denildiği zaman akıllara ilk olarak beyaz gömlekler gelir. Özellikle klasik olarak beyaz rengin olmasıyla erkekler iş ortamı için kombin yaparken çok zorlanmazlar. Erkek giyimin vazgeçilmezi olan beyaz gömlekler ceketler ile kombinlenebilir. Düz kumaşa sahip olan beyaz gömlekleri tercih ederken rahat olabilirsiniz ancak nerede giyeceğinize göre bir seçim yapmanız gerekebilir. Özellikle beyaz renge sahip olan gömleklerin kısa kollu ve uzun kollu halleri bulunmaktadır. Erkekler genel olarak uzun kollu beyaz gömlekler tercih eder. Her ortama uyum sağlayabileceğiniz beyaz gömlekleri istediğiniz bir şekilde kombini yapabilirsiniz. Özellikle beyaz gömleklerle birlikte blazer ceketler ve klasik ceketler tercih edilebilir. Seçimlerinizi buna yönelik yapabilirsiniz. Aynı zamanda beyaz gömleklerin üzerine yakışan yelek seçenekleri yer alır. Klasik olarak beyaz gömleğin girdiği her yer daha şık bir duruma dönüşecektir. Tüm renklerde uygun ve şık gömlekler için : https://www.markastok.com/erkek-gomlek

Her mevsim rahatlıkla kullanılabilen beyaz gömleklerin üzerine istediğiniz renkte bir ceketi tercih edebilirsiniz. İş ortamları için genel olarak siyah renkte ceketler tercih edilir. Ancak bunun yerine lacivert veya farklı bir renkte ceket tercih edilebilir. Aynı zamanda desenli ve oldukça şık bir görünüm katan ceketler kullanılabilir. Çizgili beyaz gömlek ve noktalı beyaz gömlek gibi modellerin yanı sıra aynı durum ceketlerde de yer alır. Erkekler buna göre seçimlerini yaparak ceketleri kullanabilir. Beyaz gömleğin üzerinde duran ceket her zaman ciddi ve klasik bir görünüm katmaz. Erkekler beyaz gömleklerin kollarını sıyırdığı zaman sportif bir görünüm elde edebilir. Aynı durum ceketler içinde konuşulabilir. Karamel renkte bir ceket sizin daha şık ve rahat bir görünüm sergilemenize neden olabilir. Ceketlerin yanı sıra beyaz gömleklerin kumaş yapısının erkekleri kesinlikle terletmemesi gerekmektedir. Buna dikkat ederek seçimlerinizi ve tercihlerinizi yapabilir ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Beyaz Gömleğe Uygun Ayakkabı Seçimi-Kombini

Erkeklerin beyaz gömleği kullanmasıyla birlikte buna yönelik kombin önerilerine dikkate alması önemlidir. Beyaz gömleğin altına hangi renkte pantolon giyileceği ve kemer renginin hangi renkte kullanılacağına göre ayakkabı seçimi değişebilir. Özellikle klasik ayakkabılar bu anlamda çok tercih edilmektedir. Erkekler genel olarak takacağı kemerin rengine göre bir ayakkabı rengi tercih etmektedir. Özellikle siyah ayakkabılar bu anlamda başı çekiyor. İş yaşamında erkekler beyaz gömlek ve kumaş pantolonu daha sık kullandığı için buna yönelik bir tercih yapabilir. Özellikle kumaş pantolonlar ile beraber siyah ayakkabıların mükemmel bir uyuma sahip olduğu herkes tarafından düşünülebilir. Ancak tek seçenek siyah rengi değildir. Lacivert ve gri kumaş pantolonların altına kahve tonlarında bir ayakkabı yakışabilir.

Bazı ayakkabı modelleri bu konuda çok başarılı olarak erkeklere istediğini sunabiliyor. Ortaya benzersiz bir stil çıkarmak için bu konuda araştırmalar yapabilirsiniz. Doğru ayakkabı modelini bulduğunuz zaman iddialı olmanız kaçınılmaz hale gelir. Özellikle kumaş pantolonların altına sneaker ayakkabı tercih edenlerin sayısı giderek artıyor. Erkekler bunun gibi seçeneklere yönelebilir. Siyah mat renginde olan bir ayakkabı arıyorsanız buna göre bir seçim yaparak dolabınıza alabilirsiniz. Kıyafetinizi tamamlayan en önemli unsurlardan birisi şüphesiz ayakkabılardır. İşyerinde veya herhangi bir ortamda kıyafetinizin mesajını tam anlamıyla göndermek için iyi bir ayakkabı seçimi yapmalısınız. İster siyah ayakkabılarla mutlak uyumu yakalayabilir ister daha farklı renklerde olan ayakkabı modellerine göz atarak seçim yapabilirsiniz. Kaliteli ve uygun fiyatlı ayakkabıları Markastok’ta bulabilirsiniz. Hemen göz atın : https://www.markastok.com/erkek-ayakkabi-modelleri

Editör: Haber Merkezi