Sakarya'da Kurban Bayramı öncesinde yoğunluk yaşayan berberler geç saatlere kadar mesai yaptı. Uzun süren durgunluğun ardından işleri açılan berberler bayrama yorgun ama mutlu girdi

Sakarya’da Kurban Bayramı öncesi berber ve kuaförlerde yoğunluk yaşandı. Berber ve kuaförler yoğunluğa yetişebilmek için gece geç saatlere kadar hizmet verdi. Her bayram öncesinde iş yoğunluğu yaşayan berberlerin bu bayram öncesinde de yüzleri güldü. Yoğunluk yaşayan bazı berberler ise virüs sebebiyle randevu sistemiyle çalıştı.

DİNLENMEYE VAKİT KALMADI
Berber dükkanının işletme sahibi olan Ender Kemal, "Geçirdiğimiz bu zorlu günlere rağmen pandemi kurallarını aşmadan 4 koltuklu dükkanımızda 2 koltuk çalışarak geç saatlere kadar müşterilerimize hizmet verdik. Bayram öncesinde, evimize giderek 2-3 saat dinlendik ve tekrardan sabahın erken saatlerinde dükkanımızı açtık. Bayram yoğunluğu sebebiyle müşterilerimize 15 gün önceden randevu vermeye başladık " diye konuştu.

SABAHA KARŞI
Çırak olarak girdiği dükkanda işletmecilik yapan Erkan Tetik ise pandemi kurallarına uyduklarını ve randevu sistemiyle çalıştıklarını belirterek, "Pandemiden dolayı bazı problemlerimiz oldu, dükkanı kapattık. Şu anda da pandemi kurallarına göre hareket ediyoruz. 4-5 koltuktan 2 koltuğa düştük sosyal mesafe kurallarına uymaya çalışıyoruz. Bayram yoğunluğu yaklaşık 10 gün önceden başladı ve geçen hafta randevuları almaya başladık." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi