Başkan Gündoğdu mesajında İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ederek, “Başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 8 Mayıs Cumartesi gününü 9 Mayıs Pazar’a bağlayan gece idrak edilecek olan Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Gündoğdu bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecede edilen duaların kabul edilmesini dilediği mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İbadetle geçirdiğimiz rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın sonuna yaklaşırken, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de bin aydan hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ni idrak etmenin huzurunu yaşamaktayız. Bu gecede Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması münasebetiyle İslam alemi için büyük önem arz etmektedir. Ramazanla birlikte Kadir Gecesi’nde küskünlüklere son vererek; barış ve kardeşliği hakim kılmak için bu gecenin kaçınılmaz bir gece olduğunu idrak etmeliyiz. Bu mübarek gecenin içinde bulunduğumuz bu zorlu şartlarda tüm insanlık için esenliğe vesile olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi