BAYRAKTEPE’DE AĞIRLADI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesinde ve belediyenin iştiraki olan TÜRKAY A.Ş’de görev yapan kadın personelleri, Bayraktepe Tesislerinde kahvaltı programında misafir etti. Etkinliğe Başkan Turgut Babaoğlu’nun eşi Esra Babaoğlu hanımefendinin yanı sıra, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Meclis Üyesi Nigar Görüm ve MHP Hendek İlçe Teşkilatı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz katıldı.

KADIN PERSONELLERİ MUTLU ETTİ

Kadın personellere özel olarak düzenlenen kahvaltı programında, personellerle sohbet ederek birlikte çalışmaktan ve başarılı işlere imza atmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Babaoğlu, “Sizlerle beraber çalışmak, bir arada olmak benim için gururdur. Sizlerden çok memnunuz. Biz büyük bir aileyiz” ifadelerine yer verdi.

KADINLARIMIZ BAŞIMIZIN TACI

“Kadının olduğu her yerde başarı olur” diyen Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu, “Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle her şeyin iyisine layık olan kadınlarımız bir gün değil her zaman baş tacıdır. Kadına yönelik her türlü şiddetin olmadığı adil bir yaşam diliyorum. Toplumda kadınlarımızın hak ettikleri yeri almaları konusunda yapılan çalışmaları her zaman destekliyoruz. Daima yanınızdayız” ifadelerine yer verdi.

Kahvaltı programı sonrasında personellere çiçek takdim edildi. Kadın personeller ise bu güzel jest nedeniyle Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi