Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Oda camiasından ve personelinden kadınlara çiçek takdiminde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ, Meclis Üyesi Burcu Başar Akgün, 29. Meslek Komitesi Başkanı Ebru Kırtaş, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zehra Dirim ile SATSO’da görev yapan kadın çalışanlar ile bir araya gelerek bu özel günlerini kutladı ve çiçek takdim ederek mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Altuğ, “Gönlümüzde her zaman müstesna bir yere sahip, toplum yapımızın temel direği, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınlarımız, ülkemizin gelişmesinde ve çağdaş düzeye ulaşmasında önemli bir yere sahiptir. Odamızın etkin ve başarılı çalışmalarında da ciddi bir kadın işbirliği ve emeği söz konusu. Odamız camiası içerisinde her geçen gün kadınlarımız daha etkin olmaya ve görev sorumluluğunu sürdürmeye devam ediyorlar. Kadınlarımızın azim ve gücüne inanıyor, bu azim ve gücün, geleceğimiz için önemini biliyoruz. Aile kurumunun temeli, toplum değerlerimizin temsilcisi ve koruyucusu, iş dünyamızın güçlü yapıları olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamak temel sorumluluklarımız arasındadır. Tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun.” dedi.

Editör: Haber Merkezi