Sakarya’nın her açıdan büyümesine paralel gelişen emlak sektöründe, artık kadınlar da söz sahibi… Remax Hür İlknur Doğan da başarısıyla kısa sürede sektörde adını duyuran güçlü kadınlardan biri… Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Remax Hür Gayrimenkul Danışmanı İlknur Doğan, başarının tesadüf değil çok çalışmanın neticesi olduğunu belirterek, kadınlara “Kendinize güvenin” mesajı verdi.

İŞİNİ SEVMEK
Doğan; “Remax adıyla gayrimenkul sektöründeyim ve çok tecrübeli bir ekiple çalışıyorum. İş hayatında markalaşmak önemli, temsil ettiğiniz markayı insanlar size güvendiği için tercih ediyor. İnsanlarla ilk etapta kişiliğiniz ve duruşunuzla görüşüyorsunuz ve güven zemini hazırlıyorsunuz akabinde markanızla bütünleşiyorsunuz. Sektörün zor yanları mutlaka oluyor ancak işinizi severek yapıyorsanız aşılamayacak engel yoktur.” dedi

KADIN OLMAK
Doğan, “Kadın olmanın zorluklarını yaşıyorum tabii ki ancak önemli olan sorunlarla başa çıkmayı bilmek.  İnşaata gidebiliyor arsalarda ekspertiz yapıyorsunuz. Müşterinizin mülküyle ilgili çözüm üretmek durumundasınız ya da alıcı müşterinizin ihtiyaçlarına en doğru yeri sunmalısınız. Bunlar profesyonellik gerektiriyor. Kadınların gayrimenkul sektöründeki sayısı arttı. Kadınların erkeklere oranla çok yönlü düşünebilmesi, daha zevkli, duygusal, anlayışlı ve sabırlı olması iş hayatında bizi vazgeçilmez ve başarılı kılıyor. Benim sloganım ‘Ver yetkiyi gör etkiyi.’ Tüm hemcinslerime tavsiyem iş hayatına girmekten, girişimci olmaktan korkmasınlar. 9 ay bebeğini karnında taşıyan, evini yöneten bir kadın hayatın tüm zorluklarını taşıyabilir. Yeter ki istesin.” dedi.

Editör: Haber Merkezi