Banyo köpüğü, yapısı gereği duş jelleri ve şampuanlar ile bir hayli karıştırılmaktadır. Banyo köpüğü, duş jelleri gibi temizlik amacıyla kullanılmamaktadır. Duş jelleri vücudu kirden arındırırken, banyo köpüğü ise sadece suya karıştırılarak banyonun köpürmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda güzel bir koku yaymaktadır. Bu ürünler sıklıkla jakuzi, küvet gibi banyo alanlarında kullanılmaktadır. sadece suya karıştırılarak banyonun köpürmesini sağlamaktadır.

Avon Banyo Köpüğü

Avon banyo köpüğü, sıklıkla tercih edilen banyo köpükleri arasındadır. Dermatolojik olarak test edilen bu ürünler, tüm cilt tipleri ile uyumludur. Ürün banyonun köpürmesini sağlamaktadır. Suya karıştırılarak kullanılan bu ürünün birçok koku çeşidi bulunmaktadır. sadece suya karıştırılarak banyonun köpürmesini sağlamaktadır. Yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi bu ürünler sıklıkla jakuzi, küvet gibi banyo alanlarında kullanılmaktadır.

Avon Natural Kids Banyo Köpüğü

Bu banyo köpüğü ise çocuklara banyoyu sevdirmek için kullanılmaktadır. İçeriğindeki çocuklar için zararlı olabilecek kimyasal sayısı oldukça az olan bu köpük çocuklarda banyo yapımında rahatlıkla kullanılabilmektedir. . Bu ürünler sıklıkla jakuzi, küvet gibi banyo alanlarında kullanılmaktadır. Suya karıştırılarak güzel bir koku yayması ve suyun köpürmesi amaçlanır. Kesinlikle duş jeli ile karıştırılmamalıdır. Duş jelleri vücudu kirden arındırırken bu ürün sadece suyu köpürtme ve güzel koku yayma amacı ile kullanılmaktadır.

Banyo Köpüğü

Banyo köpüğü, yapısı gereği duş jelleri ve şampuanlar ile bir hayli karıştırılmaktadır. Banyo köpüğü, duş jelleri gibi temizlik amacıyla kullanılmamaktadır. Duş jelleri vücudu kirden arındırırken, banyo köpüğü ise sadece suya karıştırılarak banyonun köpürmesini sağlamaktadır. Her üründe olduğu gibi bu üründe markadan markaya değişkenlik göstermekle birlikte cilt tipi ile uyumlu olup olmaması göz önünde bulundurulmalıdır. Aksi takdirde ciltte istenmeyen bulgular meydana gelebilir.

Bu yazımızda sizlere banyo köpüğü hakkında bilgiler verdik.

Editör: Haber Merkezi